Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Calculator Gaming

Calculatoare pentru pasionatii de jocuri

Esti pasionat de jocuri si vrei sa-ti cumperi un calculator pentru gaming nou ori planuiesti sa iei un astfel de dispozitiv pentru copilul tau? Oricare ar fi situatia, pe altex.ro avem nenumarate variante de calculatoare pentru gaming dintre care sa alegi, indiferent de buget sau de spatiul disponibil in incaperea in care va fi utilizat computerul.

Inainte sa optezi pentru un calculator de gaming, este obligatoriu sa derulezi un proces de documentare, ca sa-ti dai seama ce sa dispozitiv sa achizitionezi, astfel incat sa beneficiezi de cea mai buna experienta de joc. Poti alege sa-ti construiesti propriul calculator pentru gaming, cumparand separat componentele necesare ori pot sa-ti iei unul adaptat nevoilor tale, direct de pe altex.ro sau dintr-un magazin Altex.

Cateva dintre detaliile obligatoriu de luat in considerare la achizitia unui caculator pentru gaming sunt puterea procesorului, diagonala monitorului, rezolutia monitorului, memoria RAM, placa video, calitatea tastaturii, calitatea mouse-ului, calitatea coolerelor, numarul porturilor din dotare si pretul.