Ramanem deschisi pentru tine! Vezi programul celui mai apropiat magazin.

Calculator stiintific CANON F-718SGA, Pana la 18 cifre, negru

Cod produs: CALF718SGABK
Fii primul care evalueaza acest produs
 
69,99lei
Stoc epuizat
 • Calculatorul stiintific avansat F-715SG, cu afisaj LCD mare, pe 2 linii. Este fabricat partial din materiale Canon reciclate, ceea ce il face o alegere durabila.

   

  Beneficii:

  • Afisaj LCD mare cu 2 linii
  • 264 de functii si caracteristici
  • Pana la 18 cifre pentru calcule interne
  • Mai durabil, cu materiale plastice Canon reciclate pentru carcasa inferioara si cea rigida
  • Sursa de alimentare dubla fiabila: solara si de la baterie

   

  Citiri mai clare datorita afisajului foarte mare cu 4 linii

  Ideal pentru activitati de invatare, de examinare si de rezolvare a problemelor la temele pentru acasa, calculatorul stiintific F-718SGA are un afisaj LCD foarte mare, pe 4 linii. Dimensiunile caracterelor principale afisate masoara 96 x 31 puncte, ceea ce faciliteaza citirea precisa a rezultatelor dintr-o singura privire.

   

  264 de functii si caracteristici multiple

  Inteligent din toate punctele de vedere, acest calculator stiintific are toate functiile esentiale de care au nevoie elevii si studentii pentru a-i asista la matematica si alte stiinte, inclusiv matematica generala, trigonometrie, statistica, fizica si inginerie. Pentru rezolvarea avansata a problemelor, F-718SGA ofera un numar total de 264 de functii si caracteristici. Are capacitatea de a stoca in memorie si de a rapela pana la 17 calcule, astfel incat utilizatorii pot studia diferite modele si concepte.

   

  Fabricat partial din materiale Canon reciclate

  Modelul F-718SGA este o optiune atat practica, cat si mai durabila. Deoarece Canon utilizeaza deseuri de materiale plastice in fabricarea carcasei inferioare si a carcasei rigide. Resursele de deseuri primesc o a doua viata.

   

  Sursa fiabila de alimentare dubla

  Acest calculator stiintific functioneaza atat cu energie solara, cat si alimentat de o baterie care poate fi inlocuita, asigurand fiabilitate continua si oferind siguranta dubla in timpul examenelor. Utilizati optiunea de alimentare cu energie solara, care economiseste energie atunci cand conditiile de luminozitate permit acest lucru, trecand pe alimentarea de rezerva de la baterie cand este cazul.

 • Caracteristici

  Afisare4 linii
  AlimentareSolara si baterie (CR2032 x1)
  Numar cifre ecran18
  Ecran ajustabilNu
  Dimensiuni ecran (mm)86 x 21
  Functionare cu rolaNu
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.