Cod produs: JOCPS4CODBOCW

Call of Duty: Black Ops Cold War PS4

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Seria faimoasa Black Ops revine odata cu lansarea Call of Duty: Black Ops Cold War, o continuare a povestii de succes din primul joc Call of Duty: Black Ops.

  Black Ops Cold War ii va propulsa pe fani in mijlocul Razboiului Rece de la inceputul anilor '80. Nimic nu este ceea ce pare in povestea care sta la baza campaniei single-player, jucatorii fiind pusi fata in fata cu unele dintre cele mai importante figuri politice ale vremii. Lupta se duce pe tot globul, in locatii precum Berlinul de Est, Vietnam, Turcia, sediul KGB din Moscova si multe altele.

  In postura unor luptatori de elita, jucatorii vor fi nevoiti sa ia urma unui personaj misterios pe nume Perseus care vrea cu orice pret sa destabilizeze echilibrul puterii la nivel mondial si sa schimbe cursul istoriei. Intrand in mijlocul acestei conspiratii globale, jucatorii se vor alia cu personaje cunoscute ale seriei precum Woods, Mason si Hudson precum si alti luptatori de elita al caror scop este de a pune capat acestui plan ce se intinde pe multi ani de zile.

  In afara campaniei single-player, jucatorii vor beneficia de un intreg arsenal de arme si echipamente specifice perioadei Razboiului Rece in celelalte doua moduri disponibile in joc, Multiplayer si Zombies.

  *Aceasta versiune poate fi actualizata la versiunea PlayStation 5 via PlayStation Store cu plata unei diferente si cu conditia ca discul sa fie in consola. Aceasta operatiune nu este posibila pe versiunea fara disc a consolei PlayStation 5 (Digital Edition). Jocul ruleaza totusi pe PlayStation 5 (versiunea standard cu disc blu-ray) fara actualizare datorita functiei de compatibilitate intre cele doua generatii, insa fara avantaje precum numar de cadre crescut, ray tracing sau timpi de incarcare mai rapizi. Pentru a beneficia de aceste avantaje trebuie facuta actualizarea la versiunea pentru PlayStation 5 conform mentiunii anterioare.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4
  1

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor