Cod produs: JOCXBONECODG

Call of Duty: Ghosts Xbox One

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • DISPONIBIL PE:

  Call of Duty: Ghosts este un first-person shooter semnat Activision / Infinity Ward, al zecelea titlu din renumita serie Call of Duty si un mare pas inainte pentru una din cele mai mari francize de gaming din toate timpurile. Acest nou capitol in seria Call of Duty vine cu o noua dinamica: jucatorii lupta nu pentru libertate, ci pentru supravietuire.

  Campanie single-player

  Zece ani dupa un eveniment devastator, granitele Americii s-au schimbat si nici balanta puterii mondiale nu mai este cea cunoscuta. O forta misterioasa cu numele de „Ghosts” este tot ce a mai ramas din fortele speciale americane, iar ei sunt singurii care lupta impotriva unei noi amenintari la nivel global.

  Un nou univers Call of Duty

  Pentru prima oara in franciza Call of Duty, jucatorii isi asuma rolul unei forte inferioare. Depasita numeric, gruparea Ghosts trebuie sa lupte pentru a-si reconstrui natiunea devastata. Jucatorii se vor intalni cu o serie de personaje noi in locuri familiare, dar in acelasi timp schimbate intr-un mod nemaivazut intr-un joc Call of Duty de pana acum.

  Un nou motor grafic

  Motorul grafic next-gen al jocului introduce un nivel al inovatiei fara precedent, oferind personaje reale, medii impresionante si animatii extrem de reale, toate aduse la viata cu ajutorul sistemelor avansate de iluminare.

  Multiplayer

  In Call of Duty: Ghosts nu creezi doar o clasa, ci un soldat. Noul sistem Create-a-Soldier le permite jucatorilor sa schimbe infatisarea soldatilor prin modificarea partilor corpului sau chiar prin alegerea sexului, o premiera pentru seria Call of Duty. Cu peste 20.000 de combinatii posibile, acest sistem este cel mai avansat din istoria Call of Duty.

  Noile harti dinamice reprezinta o evolutie a modului multiplayer. Acestea includ elemente interactive (inundatii, cutremure etc.), precum si evenimente ce pot fi declansate de catre jucatori, evenimente care modifica hartile pe parcursul jocului. Astfel, jucatorii trebuie sa isi schimbe strategia de abordare a meciului.

  Call of Duty: Ghosts introduce si noi modalitati de deplasare, precum sariturile peste obiecte sau o scurta alunecare in genunchi, elemente ce permit o deplasare fluida pe harta. De asemenea, Call of Duty: Ghosts include 20 de Kill Streak-uri noi, printre care si cainele Riley din campania single-player, care te va proteja si ii va ataca pe cei din echipa adversa.

 • Caseta tehnica

  TitluCall of Duty: Ghosts Xbox One
  SerieCall of Duty
  GenFirst-person shooter (FPS)
  Optiune de jocCo-op, Single-player
  Cerinte multiplayerAbonament Xbox Live
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare22.11.2013
  ProducatorActivision
 • 4.5 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.