Cod produs: JOCXBOXCALLD6M

Call of Duty Modern Warfare 2 Xbox 360

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • DISPONIBIL PE:                                                         

   

  Pastrand toate atuurile ce l-au facut cel mai aclamat shooter din toate vremurile, Modern Warfare 2 vine cu o componenta online multiplayer reconceputa de la zero, care ofera mult mai multe optiuni, pornind de la modurile diferite de multiplayer pana la abilitati, arme si beneficii generate de acumularea de experienta din timpul jocului. In plus, campurile de lupta sunt variate (Kazahstan, Afganistan, Rio), acum puteti distruge ziduri si alte obstacole pentru a va crea o ruta directa catre tinte.

  Respectandu-si blazonul si ducand mai departe povestea precedentului Modern Warfare, aflam ca dupa eliminarea liderului ultranationalist rus Zakhaev se adevereste faptul ca locotenentul acestuia, Vladimir Makarov este un pericol mult mai mare, reusind sa-si ramifice influenta dincolo de granitele Rusiei, cauzand panica in randurile comunitatii internationale, fiind necesară implicarea fortei de elita 141.

  Intra in pielea sergentului Gary "Roach" Sanderson, insotit de proaspat promovatul la rang de capitan "Soap" McTavish ca NPC si comandantul vostru, aveti obiectivul de a-l elimina pe Makarov. Modern Warfare 2 este un FPS si partea a 6-a a seriei de mega-succes Call of Duty. Respectandu-si blazonul si ducand mai departe povestea precedentului Modern Warfare, jocul te invita la experimentarea fara de compromisuri a combatului modern, despartindu-se de filiera legata de cel de-al doilea razboi mondial ce a caracterizat mai timpuriile titluri ale seriei.

 • Caseta tehnica

  TitluCall of Duty Modern Warfare 2 Xbox 360
  SerieCall of Duty
  GenFirst-person shooter (FPS)
  Optiune de jocCo-op, Multiplayer, Single-player
  Cerinte multiplayerAbonament Xbox Live
  PlatformaXbox 360
  EditieStandard
  Tip suportDVD-ROM
  Recomandare varsta (PEGI)18+
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare12.11.2009
  ProducatorActivision
 • 5 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.