Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Calorifere electrice

Cum alegi caloriferul electric? 

Caloriferele electrice sunt obiecte extrem de utile pentru incalzirea caselor sau apartamentelor in anotimpul rece sau cand sunt probleme la reteaua de termoficare ori la centrala termica din casa. Calorifele electrice de ultima generatie, precum cele din oferta noastra, se incalzesc foarte rapid si pastreaza caldura pentru mult timp, dupa oprire. 

Cele mai importante aspecte de care sa tii cont daca vrei sa-ti cumperi un calorifer electric sunt: puterea maxima, numarul treptelor de putere, suprafata pe care o poate incalzi, greutatea, numarul elementilor, prezenta suportului pentru prinderea si infasurarea cablului de alimentare, existenta unei protectii la supraincalzire, consumul total de energie si existenta unor roti si manere pentru transport. In afara detaliillor mentionate anterior, nu neglija nici designul caloriferelor si nici modul in care se face transferul de caldura intre elementii dispozitivelor si suprafetele de incalzit.

Compara specificatiile tehnice ale calorifelor din oferta noastra si opteaza pentru un produs care corespunde cel mai bine nevoilor tale de confort termic. Prinde reducerile la calorifere electrice si comanda online!