Camera de interior PANASONIC KX-HNC200FXW

Cod produs: SHMKXHNC200FXW
Fii primul care evalueaza acest produs
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 •  

  Camera de interior PANASONIC KX-HNC200FX

  Camera de interior - nu ratati niciodata nimic

  Daca includeti aceasta camera complet color in sistemul dvs. pentru locuinte inteligente, puteti utiliza telefonul inteligent pentru a verifica tot ceea ce se intampla in locuinta, chiar si atunci cand sunteti plecat.

  *Acest produs trebuie utilizat in combinatie cu unitatea tip hub (KX-HNB600).

  Hubul este inclus in toate kiturile pentru locuinte inteligente.

  In hub pot fi inregistrate 4 camere in total, inclusiv de inxterior si exterior.

  Acest produs necesita conexiune la o sursa de alimentara electrica de retea.

   

   

  Supravegheaza ceea ce conteaza

  Camera de interior pentru locuinte inteligente va permite sa supravegheati tot ceea ce se petrece in locuinta in timp ce sunteti plecat.

  Camera poate trimite alerte pe telefonul dvs. inteligent daca senzorii sai de miscare si in infrarosu detecteaza un pericol, iar un difuzor incorporat va permite sa vorbiti direct cu oricine se afla in raza de acoperire.

  Puteti chiar si sa setati camera sa ignore anumite zone din imagine astfel incat, de exemplu, pisica dvs sa nu declanseze alarme atunci cand se plimba prin bucatarie.

   

   

  Vegheati asupra frumusetilor adormite

  Camerele de interior Panasonic reprezinta monitoarele ideala de supraveghere a copiilor mici.

  Capacitatile acestora de vedere pe timp de noapte va ajuta sa vedeti copilul in intuneric, iar un microfon incorporat va permite sa auziti atunci cand copilul are probleme.

  De asemenea, puteti calma copilul vorbindu-i duios sau redand un cantec de leagan prin difuzorul incorporat.

  In plus, camera poate chiar si sa monitorizeze temperatura din camera copilului si sa va trimita alerte daca temperatura incepe sa creasca prea mult.

   

   

  Indiferent unde va deplasati, sunteti la curent cu tot ce se intampla acasa

  Cu ajutorul camerei de interior Panasonic, aveti senzatia ca sunteti acasa, chiar si atunci cand sunteti plecat.

  De exemplu, pe langa transmiterea de inregistrari video complet color in timp real pe telefon/tableta, indiferent unde va aflati, senzorii audio si de miscare ai camerei ii permit sa va trimita alerte daca se detecteaza probleme.

  De asemenea, puteti captura imagini statice din fluxul redat in direct.

   

   

  Raza lunga de actiune

  In mod remarcabil, sistemul pentru locuinte inteligente Panasonic poate functiona pe o raza de actiune de 300 metri. Aceasta inseamna ca senzorii, camerle si fisele inteligente vor putea sa comunice unele cu altele si sa fie controlate de catre dvs. indiferent cat de mare este locuinta sau graina dvs.

   

   

  Fara taxe lunare

  Odata ce ati achizitionat kitul pentru locuinte inteligente Panasonic, cheltuielile dvs. se opresc aici. Nu exista taxe lunare de abonament care sunt asociate de obicei cu sistemele de securitate a locuintei, aplicatia de control este gratuita, nu exista taxe pentru servicii cloud despre care sa va faceti griji si primiti chiar si o card SD gratuit in hub.

  *Este posibil sa se aplice taxe pentru date.

   

   

  Tehnologie mai sigura decat Wi-Fi

  Dispozitivele pentru locuinte inteligente Panasonic comunica unele cu altele utilizand un standard de comunicatii fara fir cu energie foarte redusa (Ultra Low Energy - ULE) care este invizibil pentru produsele electronice de larg consum obisnuite si nu tehnologia Wi-Fi normala, care poate fi usor accesata in mod neautorizat.

   

   

  Configurare usoara

  Deoarece sistemul pentru locuinte inteligente Panasonic functioneaza fara fir, este incredibil de usor de configurat. Conectati pur si simplu hubul la retea, descarcati aplicatia de control pe telefonul dvs. inteligent si asociati fiecare dispozitiv cu hubul.

  Chiar si asocierea cu o singura apasare inseamna ca trebuie doar sa apasati pe un buton de pe fiecare dispozitiv si pe un buton de pe hub si atat.

  Este la fel de usor sa conectati dispozitive suplimentare pentru locuinte inteligente daca decideti sa le adaugati.

   

   

  Usor de utilizat

  Fiecare componenta a sistemului pentru locuinte inteligente Panasonic poate fi controlata in mod complet de pe telegonul dvs. inteligent sau de pe tableta cu ajutorul unei aplicatii foarte intuitive.

  Aceasta aplicatie gestioneza totul, de la vizionarea fluxurilor in timp real de la camere si aprinderea sau stingerea luminii la alertarea dvs. in cazul declansarii oricarui senzor de miscare ori pentru ferestre. Poate chiar si sa redea cantece de leagan in dormitorul copilului dvs.

  Este ca si cum intreaga dvs. locuinta ar fi concentrata in telefonul dvs. inteligent.

   

   

   

   

   

  Sistemul pentru locuinte inteligente se dezvolta impreuna cu dvs.

  Tehnologia de retea sofisticata a sistemelor pentru locuinte inteligente va permite sa adaptati si sa extingeti sistemul pentru a se potrivi cu nevoile dvs. aflate in schimbare. Puteti personaliza sistemul perfect cu ajutorul oricaror combinatii de dispozitive prezentate in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la multe alte dispozitive care vor putea sa se integreze fara probleme in reteaua dvs. odata ce vor fi disponibile.

 • Caracteristici tehnice

  FrecventaDECT: 1.88 - 1.90 GHz
  Raza de functionareAprox. 50 m in interior/Aprox. 300 m* in exterior/* Distanta liniei de vizibilitate neobstructionata fata de hub
  Alte specificatiiUnghi camera: Pe orizontala: aprox. 70°/Pe verticala: aprox. 50°; Senzor de imagine: CMOS de 0.3 megapixeli; Rezolutie camera: Ridicata: 640 x 480 de pixeli (VGA),/Scazuta: 320 x 240 de pixeli (QVGA); Vedere pe timp de noapte (Rază de actiune: aprox. 6 m); Senzor de sunet/Senzor vizual/Senzor de temperatura; Raza de detectie senzor vizual: Pe orizontala: aprox. 70°/Pe verticala: aprox. 50°; Difuzor/Microfon; Indicator stare LED (rosu/verde/portocaliu)

  Altele

  Dimensiuni(I x L x A): Aprox. 102 x 75 x 75 mm
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.