Aparat foto digital CANON PowerShot SX530, 16 MP, Full HD, Wi-Fi, negru

Cod produs: CMFSX530HS
Aparat foto digital CANON PowerShot SX530, 16 MP, Full HD, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital CANON PowerShot SX530, 16 MP, Full HD, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital CANON PowerShot SX530, 16 MP, Full HD, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital CANON PowerShot SX530, 16 MP, Full HD, Wi-Fi, negru
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  PowerShot SX530 HS

  Imortalizaţi fiecare ocazie cu detalii excepţionale cu o cameră cu zoom de 50x, care facilitează fotografierea şi partajarea. Bucuraţi-vă de simplitate supremă sau perfecţionaţi-vă abilităţile fotografice şi exprimaţi-vă prin controlul creativ.

   

  Beneficii:

  • O cameră compactă cu zoom de 50x pentru fiecare situaţie de fotografie;
  • Rezultate de calitate superioară pe care le veţi împărtăşi cu mândrie;
  • Conectaţi-vă simplu prin Wi-Fi cu NFC;
  • Realizaţi cu uşurinţă toate fotografiile şi filmele Full HD importante pentru dvs.
  • Experimentaţi cu modurile creative şi controlul manual;

   

  Capturaţi orice detaliu, în orice direcţie

  Surprindeţi totul, de la prim-planuri cuprinzătoare cu detalii superbe până la fotografii de grup excepţionale şi peisaje uluitoare, cu această cameră bridge compactă. Camera încorporează un zoom optic imens, de 50x, într-o carcasă mică şi uşoară, uşor de transportat oriunde.

   

  Rezultate precise de fiecare dată

  Datorită stabilizatorului de imagine optic inteligent, nu trebuie să vă mai faceţi griji că imaginile sunt afectate de mişcarea camerei. Această cameră se adaptează automat şi asigură fotografii şi filme precise şi detaliate, chiar dacă fotografiaţi la zoom maxim sau cu camera în mână, în condiţii de luminozitate redusă.

   

  Conectaţi-vă cu uşurinţă prin Wi-Fi

  Bucuraţi-vă de libertatea conferită de funcţia Wi-Fi. Încărcaţi fotografii şi filme pe reţelele sociale direct de pe cameră sau transferaţi-le cu uşurinţă în smartphone sau tabletă prin NFC. Utilizaţi aplicaţia dedicată pentru dispozitive inteligente pentru a controla camera de la distanţă de pe smartphone-ul dvs. şi realizaţi copii de rezervă la PC, cu smartphone-ul sau în cloud cu ajutorul Image Sync. Combinaţi cu Stația de conectare Canon şi vă puteţi bucura vizionând fotografiile şi filmele cu familia şi prietenii pe un televizor HD; în plus, puteţi să le partajaţi simplu pe site-urile de reţele sociale şi pe albumele online, precum irista.

   

  Urmăriţi subiectul fără efort

  Este simplu să urmăriţi subiecţii de la distanţă la zoom ridicat. Doar apăsaţi un buton şi funcţia de asistenţă la încadrarea cu zoom micşorează rapid scena, astfel încât să vă găsiţi din nou subiectul, şi să reveniţi la setarea de zoom iniţială în momentul eliberării butonului. Modul Automat îmbunătăţit micşorează automat scena când subiectul părăseşte cadrul şi vă ajută să îl menţineţi la o dimensiune presetată.

   

  Fotografii clare în orice lumină

  În orice moment din zi şi din noapte, imaginile dumneavoastră vor fi exact cum vi le amintiţi. Sistemul HS de la Canon asigură rezultate mai clare, chiar şi în lumină redusă, făcând ca atmosfera reală a momentelor preţioase să fie uşor de surprins fără bliţ sau trepied. 16,0 megapixeli înseamnă că vă puteţi bucura de o calitate excepţională, imagini detaliate şi materiale imprimate în format poster.

   

  Imagini uimitoare obţinute cu uşurinţă

  Modul Inteligent automat asigură realizarea de fotografii sau filme excepţionale fără efort, aceasta selectând opţiunile perfecte ale camerei în locul dvs., indiferent de scenă. Modul Hibrid automat generează un rezumat video în HD (720p) distractiv, care include toate fotografiile zilei pentru a vă bucura de ele.

   

  Filme realiste la îndemână

  Este simplu să produceţi filme deosebite. Cu o singură atingere de buton, puteţi captura filme superbe în Full HD la 30 cps cu sunet stereo. Mulţumită stabilizatorului de imagine inteligent, puteţi realiza imagini din mişcare şi, cu toate acestea, să vă bucuraţi de rezultate superbe şi clare.

   

  Îmbunătăţiţi-vă abilităţile creative

  Surprindeţi-vă familia şi prietenii cu instinctul dumneavoastră creativ. Experimentaţi cu lumina care pătrunde în cameră, utilizând controlul manual complet pentru a vă îmbunătăţi abilităţile creative. Sau utilizaţi modul Creative Shot pentru a captura în mod inteligent cinci imagini suplimentare ale subiectului dvs. original, cu diferite efecte artistice.

   

  Surprindeţi mereu momentul

  Timpul trece repede. Nu rataţi niciun moment preţios şi surprindeţi imagini de acţiune uimitor de rapide cu această cameră cu viteză mare de reacţie, care asigură fotografierea rapidă în serie.

   

  Fotografiere comodă şi constantă

  Această cameră a fost proiectată pentru utilizare comodă, astfel încât să vă puteţi bucura de fotografii stabile chiar şi la zoom maxim şi să puteţi fotografia comod timp mai îndelungat, datorită mânerului ergonomic şi rafinat.

   

  Specificaţiile produsului

 • Specificatii

 • Recenzii
  51 recenzie

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal