Aparat foto digital NIKON P900, 16MP, Wi-Fi, negru

Cod produs: CMFP900BK
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.

Resigilate

Garantia produsului nou
Retur gratuit in 14 zile
Produsul a fost testat in conditii normale
functionare perfecta!
 • Ambalaj original deteriorat.
  Consumabile utilizate.
  Zgarieturi minore pe carcasa/rama.
  Zgarieturi minore pe panou lateral.
  Zgarieturi minore pe suprafete lucioase.
  Produs expus / testat in magazin.
  Pot exista si alte particularitati, confirmam telefonic.
  Disponibil in
  Altex Bucuresti Grand Arena
  Bdul. Metalurgiei, Nr. 12-18, Complex Grand Arena, Parter, Sector 4, Bucuresti
  Bucureşti
  2.319,92
  1.855,92 lei
 • Ambalaj original lipsa.
  Se livreaza in ambalaj compatibil.
  Accesorii utilizate.
  Prezinta urme de utilizare.
  Produs expus / testat in magazin.
  Pot exista si alte particularitati, confirmam telefonic.
  Disponibil in
  Altex Bucuresti Auchan Titan
  Bulevardul 1 Decembrie 1918, 33 A
  Bucureşti
  2.319,92
  2.087,93 lei
 • Descriere

  Daca sunteti un fotograf pasionat de natura salbatica sau de cerul noptii, incredibilul zoom optic de 83x al aparatului foto COOLPIX P900 de 16 megapixeli va permite sa surprindeti detalii care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Sistemul AF rapid si intarzierea redusa a declansarii va permit sa fotografiati instantaneu, in timp ce sistemul VR optic cu dubla detectie, cu efect echivalent utilizarii unui timp de expunere cu 5 stopuri mai scurt, reduce mai eficient neclaritatile.

  Bucurati-va de flexibilitatea compozitiei, gratie monitorului cu unghi variabil si vizorului electronic incorporat, care va permit sa inregistrati filme Full HD si sa obtineti imagini statice detaliate de la distante super-telefotografice. Functiile incorporate GPS/GLONASS/QZSS stabilesc cu precizie locatiile de fotografiere, iar imaginile pot fi partajate instantaneu prin intermediul tehnologiilor Wi-Fi®¹ si NFC² incorporate.

  Conceput intr-un stil potrivit pentru o fotografiere confortabila, COOLPIX P900 va apropie mai mult ca oricand de frumusetea naturii.

  ZOOM EXTREM DE PUTERNIC

  Surprindeti detalii uimitoare, care nu sunt vizibile cu ochiul liber, cu obiectivul NIKKOR cu zoom de 83x, extensibil pana la 166x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom¹, cu acoperire de la unghi larg (24 mm) pana la telefotografie (2000 mm) (echivalent format 35 mm).

  SISTEM VR (REDUCERE A VIBRATIILOR) OPTIC CU DUBLA DETECTIE, CU EFECT ECHIVALENT UTILIZARII UNUI TIMP DE EXPUNERE CU 5 STOPURI MAI SCURT

  Telefotografierea cu aparatul foto tinut in mana este stabila, deoarece sistemul VR detecteaza simultan miscarile de la obiectiv (senzor de viteza unghiulara) si de la senzorul de imagine (informatii despre vectorul de miscare), atenuand mai bine vibratiile.

  SENZOR DE IMAGINE CMOS DE 16 MP, ILUMINAT DIN SPATE

  Imaginile clare, cu detalii bogate sunt usor de obtinut, chiar si noaptea. Asteptati-va la performante exceptionale si la fotografii clare, cu zgomot redus, de la senzorul de imagine sensibil.

  FUNCTIE GPS/GLONASS/QZSS CU PUNCTE DE INTERES

  Obtineti rapid informatii detaliate despre locatie oriunde fotografiati, prin intermediul sistemelor internationale de localizare prin satelit GPS/GLONASS/QZSS, care va urmaresc traseul cu o precizie incredibila.

  TEHNOLOGII WI-FI® SI NFC INCORPORATE

  Partajati imaginile preferate din viata salbatica sau din natura in timp ce calatoriti, utilizand butonul Wi-Fi® cu o singura atingere sau atingand pur si simplu aparatul foto cu functie NFC de un dispozitiv inteligent.

  RASPUNS EVOLUAT, DE MARE VITEZA

  Nu mai pierdeti niciun moment decisiv atunci cand fotografiati natura salbatica imprevizibila sau cerul care se schimba rapid, gratie sistemului AF mai rapid si intarzierii reduse a declansarii (aprox. 0,12 s la unghi larg).⁴

  Monitor LCD mare, cu unghi variabil: este simplu sa explorati pozitii de fotografiere creative si sa incadrati actiuni care se schimba rapid, cu afisajul flexibil CCD (Clear Color Display) de 7,5 cm/3 inci, cu aprox. 921.000 puncte al monitorului LCD cu unghi variabil (RGBW). Stratul anti-reflexie asigura o vizibilitate optima in toate conditiile de iluminare.

  Filme Full HD: filmele extrem de cursive (1080/60p) beneficiaza de un sunet de inalta calitate, gratie microfonului care isi modifica directia de receptie pe masura ce actionati zoomul. Comutati rapid de la fotografiere la filmare, utilizand butonul dedicat de inregistrare a filmelor.

  Perioada inregistrare film: filmele impresionante cu efect de trecere a timpului sunt simplu de creat. Pur si simplu selectati o scena de fotografiere si se va produce un film de 10 secunde cu efect de trecere a timpului, utilizand imaginile statice inregistrate la intervale de timp prestabilite.

  Zoom microfon: filmele Full HD contin intotdeauna sunet directional de inalta calitate, inregistrat prin intermediul functiei Zoom microfon, care schimba directia de receptie in concordanta cu modul in care actionati zoomul.

  Element de sticla super ED: puteti inregistra subiectele in detalii bogate utilizand zoomul extrem de puternic, corpul obiectivului ramanand totusi compact si oferind caracteristici superioare de atenuare a aberatiei cromatice, gratie elementului din sticla Super ED.

  Moduri Luna si Observare pasari: subiectele greu de fotografiat, precum luna si pasarile, devin simplu de inregistrat utilizand Selectorul automat de scene, care asigura focalizarea si stabilirea simpla a setarilor, astfel incat sa obtineti intotdeauna rezultate exceptionale.

  Unghi de vizualizare larg: compozitia creativa si pozitiile de fotografiere se diversifica datorita monitorului LCD cu unghi de vizualizare larg. Fotografiati din pozitii inalte, de deasupra obstacolelor sau alegeti unghiuri joase, pentru a inregistra ce se vede de la nivelul ochilor unui animal.

  Buton cu functii (Fn) personalizabil: personalizati-va experienta fotografica, asociind butonului Fn functiile utilizate frecvent. Apoi, setarile pot fi modificate utilizand comenzi printr-o atingere.

  Selector de moduri: accesul la setari cheie, precum expunerea manuala (P/S/A/M), este usor de obtinut prin intermediul selectorului de moduri, amplasat pe partea superioara a aparatului foto, in vederea operarii simple cu o singura mana.

  Gasire tinta AF: indreptati-va atentia spre activitatea creativa de compunere a cadrului, in timp ce functia Gasire tinta AF localizeaza rapid si precis subiectul si il focalizeaza automat.

  COOLPIX Picture Control: gestionati simplu aspectul imaginilor utilizand optiuni Picture Control, precum Neutru, pentru cadre naturale, Intens, pentru imagini colorate, Monocrom, pentru alb-negru sau utilizati optiunea Personalizat pentru a regla pana la doua setari, precum contrastul sau saturatia.

  Vizor electronic incorporat: in momentul in care apropiati ochiul de vizor, un senzor de ochi comuta automat imaginea de la afisaj la vizorul electronic, permitand o incadrare fara efort a imaginilor, indiferent de stilul de fotografiere.

  Buton de zoom cu revenire rapida: in timpul ultra-telefotografierii, este simplu sa surprindeti din nou un subiect care se deplaseaza in afara cadrului, prin atingerea unui buton amplasat langa controlul de zoom, care va readuce instantaneu la focalizarea cu unghi larg.

  Control zoom lateral: veti obtine intotdeauna fotografii clare si filme cursive, utilizand controlul de zoom lateral, care va permite sa actionati zoomul cu mana stanga, prevenind tremuratul aparatului foto si mentinand stabilitatea.

  Durata mare de functionare a acumulatorului: puteti fotografia mai mult timp in momentele importante, deoarece designul acumulatorului a fost imbunatatit pentru a economisi energia, oferind astfel o capacitate mai mare atat pentru imagini statice, cat si pentru filme Full HD.

  Compensare blit: obtineti expuneri perfect echilibrate prin compensarea blitului (de la -2 pana la +2 EV), care contribuie la echilibrarea cantitatii de lumina care cade asupra subiectului si fundalului, pentru a obtine imagini cu aspect natural.

  19 moduri scena: aparatul foto va poate oferi cele mai bune setari pentru situatiile de fotografiere. Pur si simplu alegeti scena care corespunde cel mai bine subiectului si conditiilor, iar aparatul foto isi va optimiza automat setarile.

  EXPEED C2: calitatea remarcabila a imaginii este garantata, gratie sistemului rapid si puternic de procesare a imaginii de la Nikon, care asigura o functionare la viteza ridicata si performante deosebite la sensibilitati inalte.

  NIKON IMAGE SPACE: bucurati-va de spatiul de stocare online de 20 GB in cloud, prin intermediul site-ului Nikon dedicat pentru stocarea si partajarea imaginilor, NIKON IMAGE SPACE – gratuit pentru toti utilizatorii de aparate foto Nikon.

  ¹ Necesita instalarea aplicatiei „Wireless Mobile Utility” de la Nikon (compatibila cu iOS si Android™) pe dispozitivul dumneavoastra inteligent.

  ² Tehnologia NFC (Near Field Communication) functioneaza cu telefoanele inteligente si tabletele Android™ compatibile (cu Android 4.0 sau cu versiuni ulterioare). Necesita instalarea aplicatiei „Wireless Mobile Utility” de la Nikon si setarea functiei de transfer al imaginilor inainte de utilizare.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal