Aparat foto DSLR NIKON D5600, 24.2 MP, Wi-Fi, negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Cod produs: SLRD5600AFP1855
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Dati frau liber creativitatii cu aparatul foto intuitiv D5600.

  Cu dispozitiv Wi-Fi incorporat, acest aparat foto impresionant in format DX cu 24,2 megapixeli va permite sa capturati si sa partajati in detalii incredibile magia lumii dumneavoastra.

  Prin intermediul functiei Wi-Fi aparatul foto se conecteaza direct la un dispozitiv inteligent, astfel incat sa puteti partaja fotografii imediat dupa ce le-ati realizat.

  Gratie monitorului mare cu unghi variabil, este simplu sa fotografiati sau sa filmati din perspective noi si captivante; iar performanta remarcabila in lumina scazuta (se poate extinde pana la ISO 100 -25.600) asigura realizarea de fotografii clare in conditii de intuneric.

  Senzor CMOS de 24,2 megapixeli in format DX

  Chiar si cele mai fine detalii sunt surprinse cu o claritate uimitoare.

  Tehnologie Wi-Fi incorporate

  Trimiteti imaginile direct din aparatul foto D5600 catre un telefon inteligent sau o tableta pentru a le partaja simplu. Pur si simplu descarcati aplicatia gratuita Wireless Mobile Utility pe dispozitivul inteligent.

  ISO ridicat (100 – 12.800, se poate extinde pana la un echivalent 25.600)

  Profitati de performantele extraordinare in conditii de lumina scazuta pentru a surprinde imagini detaliate in intuneric si a realiza fotografii clare cu subiecte care se misca rapid.

  Monitor mare cu unghi variabil

  Adaugati intriga fotografiilor si emotie filmelor. Realizati fotografii din perspective unice utilizand monitorul pivotant flexibil.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari1 intrebare

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal