Camera IP Wireless PNI MIP230, Full HD 1080p, IR, Night Vision, alb

Cod produs: SCIPNIMIP230
 
339,90 lei
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Camera IP Wireless PNI MIP230, Full HD 1080p, IR, Night Vision, alb

  Camera supraveghere video mini PTZ PNI IP230T 1080P H264+ slot microSD Night Vision compatibila Tuya Alarma detectie miscare Comunicare audio

  Aplicatie compatibila

  Pentru a accesa, monitoriza si controla camera de la distanta prin internet de pe orice dispozitiv mobil cu sistem de operare Android sau iOS aveti la dispozitie aplicatia gratuita Tuya Smart sau Smart Life, aplicatii ce va ofera acces total la functiile camerei.

  Urmarirea inteligenta a miscarii

  Camera IP230T de exterior vine cu o functie speciala si inedita si anume cea de urmarire inteligenta a miscarii .

  Ce face mai exact? Camera se roteste dupa obiectul, persoana sau animalul care se afla in miscare in cadru, urmarindu-l pana la iesirea din zona supravegheata. Bineinteles ca nu lipseste functia de alertare pe Smartphone la detectie miscare, si salvare de poze doar la detectie miscare.

  Comunicare audio bidirectionala

  Fiind echipata intern cu un difuzor si microfon, camera permite o comunicare autio bidirectionala cu zona supravegheata . Puteti astfel transmite mesaje audio instant persoanelor surprinse de camera, si puteti asculta zgomotele din zona supravegheata.

  Rezolutie Full HD

  Camera IP230T filmeaza si inregistreaza clipuri video la o rezolutie maxima Full HD 1920 x 1080 pixeli, ceea ce va asigura o imagine de foarte buna calitate.

  Inregistrare in bucla

  Datorita functiei de inregistrare in bucla, camera inregistreaza continuu pe cardul micro SD ( nu este inclus), stergand cele mai vechi inregistrari, si salvandu-le pe cele mai noi, fara nici o interventie din partea utilizatorului.

  Vizualizare color chiar si in conditii de iluminare scazuta

  Camera cu IP PNI IP230T are in dotare 4 leduri infrarosu si 4 leduri cu lumina alba ce va permit sa vizualizati color si pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 10-15 m (distanta variaza in functie de culoarea obiectelor, peretilor, lumina ambientala,etc) . Aceasta poate fi utilizata pentru supravegherea locuintei, birourilor, fabricilor, magazinelor, spitalelor etc. Simplu, convenabil si in timp real.

  Capacitate de rotire PTZ

  Camera ofera utilizatorului posibilitatea de a comanda de la distanta rotirea pe un unghi de 355° pe orizontala, si 90° pe verticala pentru o vizualizare mult mai ampla, si aproape completa a spatiului protejat. O alta functie utila este si cea de zoom digital, ce permite apropierea pentru mai multe detalii.

  Inregistrare locala pe card microSD

  Camera IP230T este dotata cu slot de card microSD ce va permite, prin introducerea unui card de memorie de max. 128 GB achizitionat separat, pentru inregistrarea imaginilor pentru a le viziona mai tarziu. 

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal