Camera video sport DJI Osmo Action, 4K, Wi-Fi, negru

Cod produs: CMVOSMOACTION4K
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  DJI Osmo Action Camera

  Traieste actiunea

  Chiar daca vrei sa inregistrezi lumea din spatele lentilelor sau chiar tu esti actorul principal al actiunii, Ecranele duale ale Camerei de actiuni DJI Osmo Action iti permit sa le capturezi doar cu atingerea unui buton. Ecranul frontal iti permite sa te inregistrezi pe tine cu orice setare, in timp ce ecranul de pe spate iti ofera un display clar, hyper-responsive. Nu iti mai fa griji in privinta tehnologiei si echipamentului si traieste actiunea.

  Facuta pentru miscare

  RockSteady combina EIS cu algoritmi complecsi, oferindu-va filmari stabile, fara tremur.

  HDR

  Acest mod de filmare va ofera tranzitie naturala intre arii mai luminoase si intunecate, cu detalii bogate care de obicei sunt pierdute in imprejurari cu lumina complexa.

  Osmo Action

  Take Your Best Shot filmeaza la inalta calitate cu 4K/60fps la 100Mbps. Asta asigura care se potriveste cu intensitatea momentului in timp ce detaliile se mentin.

  Viata nu asteapta, nici tu nu trebuie

  Action OS este un sistem interactiv extrem de rapid care combina un UI eficient cu 3 butoane accesibile pentru operatiuni rapide si flexibile. Pornirea, inregistrarea si setarea modurilor de filmare pot fi facute foarte rapid.

  Custom Mode

  Pentru usurinta in folosire si eficienta, Custom Mode te lasa sa inregistrezi setarile frecvent folosite si apoi sa le selectezi cand ai nevoie de ele.

  Quick Switch Button

  Butonul Quick Switch asigura ca modurile si setarile sunt usor si rapid accesibile. Are mai multe posibilitati incluzand optiuni care te lasa sa schimbi ecranele, sa schimbi modurile si sa selectezi setarile obisnuite.

  SnapShot

  SnapShot inseamna ca nu pierzi niciun moment in timpul actiunii. Apasa butonul de pornire si incepi sa inregistrezi in 2 secunde. Apasand butonul de pornire in timp ce camera este in sleep mode sau oprita, se vor selecta modurile presetate de inregistrare.

  Voice Control

  5 Comenzi vocale pentru functiile esentiale: filmare, fotografiere si oprirea camerei.

  11m - Waterproof

  Avand ecranul sigilat waterproof si un invelis hidrofobic, Osmo Action este rezistent la apa la o adancime de 11m, fiind companionul perfect pentru filmarile subacvatice.


  Safe from the Elements

  The lens features three aspherical layers that effectively reduces glare and distortion, delivering crystal-clear image even in direct sunlight. A protective, anti-fingerprint coating on the Lens Filter Cap repels oil, water, dirt, and other small particles, enabling you to continue filming, even when conditions and terrain get tough.

  -10°C

  Bateriile versatile se descurca bine la temperaturi foarte reci.

  Racire mai eficienta

  O crestere a eficientei racirii se observa datorita sistemului de trasfer al caldurii ceea ce permite caldurii sa se disipeze mai rapid si astfel puteti sa filmati incontinuu pentru o perioada mai mare timp fara sa va faceti griji.

 • Specificatii

 • Recenzii
  51 recenzie

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal