Cod produs: CSMC9424A

Cap imprimare HP 85 (C9424A), Magenta Light

 
279,99lei
Stoc epuizat
 • Precizie constanta a culorilor si detalii precise ale imaginii. Capetele de imprimare cu durata lunga de viata HP 85 lucreaza cu cernelurile color HP 85 originale pe baza pe coloranti pentru a produce rezultate remarcabile, simplu de obtinut si fiabile, la o valoare excelenta.

  Precizie constanta a culorilor si detalii precise ale imaginii. Capetele de imprimare cu durata lunga de viata HP 85 lucreaza cu cernelurile color HP 85 originale pe baza pe coloranti pentru a produce rezultate remarcabile, simplu de obtinut si fiabile, la o valoare excelenta.

  Economisiti timp pretios si o suma importanta de bani folosind capetele de imprimare color HP 85 cu durata lunga de viata. Acest produs reduce timpul alocat problemelor de tiparire, creste productivitatea si eficientizeaza costurile de tiparire.

  Intretinere simpla si tiparire fara necazuri. Capetele de imprimare color HP 85 au fost proiectate impreuna cu imprimanta dvs. Tehnologia interactiva a sistemului de tiparire faciliteaza instalarea si intretinerea consumabilelor HP.
 • Caracteristici generale

  Tip produsCartus
  FormatStandard
  Set / PachetNu
  CompatibilitateHP DesignJet 30, 90, and 130 Printer series

  Altele

  CuloareMagenta Light
  Dimensiuni (L x A x I cm)11 x 2.59 x 14.81
  Greutate (Kg)0.05
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.