Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: CPC111323

Capac cuptor cu microunde XAVAX Erog 2 111323, 26cm, transparent

 
Reducere
70%
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Capac cuptor cu microunde XAVAX Erog 2 111323, 26cm, transparent

  Cuptoarele cu microunde permit pregatirea rapida, convenabila a mancarii sau reincalzirea acesteia in cazul in care membrii familiei ajung tarziu acasa, la intervale diferite de timp unii fata de altii. Totusi, incalzirea farfuriilor mari cu mancare poate fi incomoda, incalzirea inegala a mancarii si posibilii stropi care pot acoperi peretii cuptorului, pot contamina alimentele viitoare pe care vreti sa le consumati si va puteti petrece mult timp curatand cuptorul.

  Capacul ”Ergo 2” pentru microunde pune capat problemelor de mai sus oferind un capac pentru interiorul cuptorului, simplu si eficient. Este facut dintr-un plastic care nu dauneaza mancari, este inodor. Acopera mancarea in cuptor, impiedica aderarea stropilor de mancare la peretii cuptorului, si se poate folosi in interiorul tuturor cuptoarelor cu microunde. Se curata foarte usor, cu un burete de vase sau in masina de spalat vase, este mult mai simplu asa, fata de petele de mancare arse, aflate pe peretii cuptorului.

  Reducand considerabil spatiul de gatit, capacul reduce de asemenea si timpul de preparare. Aburul acumulat in exces se poate elibera prin orificiul special de pe capac. Este un accesoriu simplu si eficient, foarte util daca sunteti in graba!

 • Caracteristici generale

  Tip produsCapac
  UtilizareCuptor microunde
  Brand compatibilUniversal
  MaterialPlastic
  CuloareTransparent
  Alte detaliiVariatii de temperatura -40 grade pana la 120 grade; Capacul din plastic pentru microunde si frigider protejeaza suprafata interioara a acestora, pentru a nu se murdari atunci cand se incalzeste sau se pregateste ceva
  Continut pachetCapac cuptor cu microunde

  Altele

  DimensiuniDiametru 26 cm; 26 x 11
  Greutate (Kg)0.1029
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.