Capsule cafea NESCAFE Dolce Gusto Latte Macchiato, 8 capsule cafea + 8 capsule lapte, 194g

Cod produs: CAPNDGLATTMACCH
 
26,91 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Capsule cafea NESCAFE Dolce Gusto Latte Macchiato, 8 capsule cafea + 8 capsule lapte, 194g

  NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato, o cafea unica si rafinata, care impresioneaza de fiecare data cu cele 3 straturi ce dau maretie la ceea ce italienii numesc latte macchiato: „lapte patat”. Acest caffé latte „rasturnat” are si un mic truc: un strat consistent de lapte, peste care se adauga un strat de cafea neagra, robusta creand un contrast uimitor, finisat cu o tusa de lapte spumos. Cu textura densa si rafinata, cafeaua NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato este finisata cu un strop elegant de crema inchisa la culoare, semnatura cunoscuta a acestei bauturi.

  Acum te poti bucura de aceasta cafea apetisanta foarte usor: sistemul tau de bauturi NESCAFÉ Dolce Gusto te ajuta sa o prepari in confortul casei tale, folosind o presiune profesionala de pana la 15 bari. Prepara prima data capsula de lapte si apoi cea de espresso si lasa magia aparatului de cafea NESCAFÉ Dolce Gusto sa faca restul. Savureaza spectaculoasa cafea NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato in cani transparente pentru a te bucura de aspectul desavarsit si satinat al unui veritabil latte macchiato.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal