Car Kit SMAILO Cool Music BT03, Bluetooth, negru

Cod produs: SEMCMBT03
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Smailo Cool Music BT03 este un sistem avansat hands-free care iti permite sa raspunzi si sa vorbesti la telefon in timp ce te afli la volan, fara riscul de a primi vreo amenda sau de a nu fi atent la drum.

  Iti conectezi smartphone-ul compatibil folosind functia Bluetooth® si, printr-o singura apasare de buton, poti prelua sau respinge apeluri, poti apela ultimul numar format. Pentru confortul tau, dispozitivul reda vocal meniul, precum si numerele de telefon care te apeleaza. Datorita functiei Bluetooth® ai acces la melodiile preferate stocate pe telefonul mobil si le poti asculta confortabil in masina.

  Cu un microfon de inalta calitate incorporat, care dispune de functia DSP (Digital Sound Processing) pentru anularea ecoului si reducerea zgomotului de fond, car kit-ul cu Bluetooth Smailo Cool Music BT03 iti ofera o calitate full-duplex a sunetului. Poate fi folosit atat ca un kit handsfree pentru masina, cat si ca un interfon pentru conferinte atunci cand esti acasa sau la birou.

  Car kit-ul cu Bluetooth Smailo Cool Music BT03 echipat cu tehnologia Multipoint permite conectarea simultana a doua telefoane. Este o functie utila si practica pentru cei care folosesc doua telefoane, unul personal si unul destinat serviciului. Nu ratezi niciun apel important in timp ce conduci cu ambele maini pe volan si privirea la drum.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal