Carcasa PC AQIRYS Bellatrix, USB 3.0, fara sursa, negru

Cod produs: CSABELLATRIX
 
139,90 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Purtand numele stelei care reprezinta unul dintre umerii constelatiei Orion (Vanatorul), carcasa BELLATRIX se remarca printr-o combinatie perfecta de optiuni integrate intr-un pachet compact, gata sa isi asume povara oricarui PC de gaming de inalta performanta.

  Generosul panou lateral din material acrilic cu nuante de culoare gri deschis permite dezvaluirea interiorului platformei tale de gaming, iar panoul frontal realizat din acelasi material transparent este intens animat de doua ventilatoare Rainbow.

  Toate cele trei ventilatoare preinstalate in BELLATRIX (doua de 120 mm si unul de 80 mm) folosesc iluminare Rainbow si pot pune in miscare cantitatea potrivita de flux de aer necesar pentru a raci o gama larga de componente.

  Interiorul all-black si compact al carcasei BELLATRIX este gata sa gazduiasca componente din cea mai noua generatie, incepand de la placi de baza mATX si placi grafice lungi de 280 mm pana la coolere de procesor inalte de 160 cm.

  Modalitatea de montare sus-jos a sursei de alimentare si a dispozitivelor de stocare este foarte bine sustinuta de mai multe decupaje pentru aranjarea cablurilor, astfel incat totul poate fi pastrat ingrijit si curat, evitand orice acumulari de aer cald.

  *FUN FACTS

  Numele BELLATRIX provine din latinescul bellātrix, care inseamna Femeie razboinica.

  Numele BELLATRIX este foarte popular si in operele de fictiune, fiind prezent in filmul Planet of the Apes din 1968 si in seria Harry Potter (1997-2007) de J.K. Rowling.

  Mai mult, este posibil ca steaua sa fi fost nominalizata ca „umarul lui Orion” in monologul „Tears in the rain” din Blade Runner (1982), dar nu este sigur daca replicantul muribund s-a referit la umarul stang (Bellatrix) sau cel drept (Betelgeuse) al constelatiei.

  • carcasa PC micro ATX mini-tower fara sursa;
  • panouri transparente din acrylic (lateral si frontal);
  • iluminare Rainbow;
  • include doua ventilatoare 120 mm si unul 80 mm (iluminate, fara suport PWM);
  • suporta cooler CPU cu inaltime maxima 160 mm si placa grafica cu lungime maxima 280 mm;
  • interior full-black, optimizat pentru managementul cablurilor.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.14
  7 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal