Cod produs: CRDSDCS32GB

Card de memorie KINGSTON Canvas Select microSDHC 32GB, clasa 10 UHS-I, 80 MBs, adaptor

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Card de memorie microSD KINGSTON Canvas Select

  Videoclipuri HD mai reale ca niciodata

  Cardul de memorie microSD KINGSTON Canvas Select este proiectat sa fie fiabil, facandu-l ideal pentru filmarea HD si fotografierea la inalta rezolutie. Puteti avea incredere ca amintirile dvs. vor fi sigure atunci cand vreti sa pastrati aventurile din viata dvs realizate cu telefonul dvs. Android sau cu camera foto. Disponibil in mai multe capacitati de pana la 256 GB, pentru a oferi o multime de spatiu si pentru a captura o calatorie intreaga. Cardurile Kingston Canvas Select sunt testate pentru a fi durabile, astfel incat sa le puteti lua oriunde cu increderea ca fotografiile, videoclipurile si alte date vor fi protejate, chiar si in conditii dure sau instabile.

  Interfata avansata UHS-I face ca cardul sa fie ideal pentru filme HD full HD (1080p) si video 3D.  Faceti fotografii in vacanta, la un meci de fotbal sau cand iesiti noaptea in oras utilizand acest card de clasa 10.

  Transferati si editati mai repede amintirile datorita vitezelor incredibile de citire de 8 ori mai mari fata de cardurile de clasa 10.

  Pentru linistea dvs., cardul a fost testat si s-a dovedit a fi rezistent la apa, la temperatura, soc si vibratii si rezistent la raze X.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 12 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 60 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.44
  9

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor