Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: CSMC5058A

Cartus HP 90 (C5058A), negru

 
1.039,99lei
Stoc epuizat
 • Cartusele de cerneala HP 90 isi fac treaba corect - cernelurile HP color dye si negru cu pigmenti produc linii si imagini precise. Siguranta, usurinta in utilizarea consumabilelor de imprimare HP va economisesc timpul si banii, asigurandu-le o valoare excelenta.

  Cartusele de cerneala HP 90 functioneaza excelent si asigura linii clare si imagini de calitate fotografica. Cernelurile brevetate HP - color dye si negru bazat pe pigmenti - realizeaza linii si imagini sigure.

  Cartusele de cerneala HP 90 sunt fiabile, simple si mai productive, necesita intretinere redusa si asigura imprimare fara incidente. Tehnologia HP Smart Printing [1] asigura calitatea uniforma a imprimarii si trimiterea de avertismente cand cartusul are putina cerneala sau este gol.

  Cartusele de cerneala HP 90 economisesc timp si bani datorita numarului mic de intreruperi si optiunilor variate. Cartusele de cerneala HP 90 sunt in prezent disponibile in doua dimensiuni pentru fiecare culoare, plus cartusul de cerneala HP 90 negru de 775 ml, creat special pentru imprimarile de volum mare.
 • Caracteristici generale

  Tip produsCartus
  FormatStandard
  Set / PachetNu
  CompatibilitateHP DesignJet 4000/4500 Printer series
  Capacitate (ml)400

  Altele

  CuloareNegru
  Dimensiuni (L x A x I cm)20.32 x 6.35 x 12.07
  Greutate (Kg)0.64
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.

   Include taxa verde in valoare de 0,11 lei.