Casti Gaming ASUS ROG Delta GUNDAM EDITION, 7.1 surround, multiplatforma, Hi-Res, USB, RGB, multicolor

Cod produs: CAS90YH0332B2UA
 
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Sunet incredibil, jocuri captivante

  Castile de gaming intra-auriculare ROG Cetra II Core sunt echipate cu drivere ASUS Essence fabricate din cauciuc siliconic lichid (LSR) pentru o calitate impecabila a sunetului. Castile permit utilizatorilor sa se bucure de un sunet din clasa de gaming pe o larga varietate de platforme, incluzand compatibilitate cu PlayStation®

  Drivere ASUS Essence din cauciuc siliconic lichid

  Fabricate din materialul de ultima generatie LSR, driverele ASUS Essence ale castilor ROG Cetra II Core ofera o performanta mai stabila a difuzoarelor si basi incredibil de puternici. Cu un sunet optimizat pentru jocuri, te vei bucura de o experienta audio incredibil de imersiva si de detaliata in timp ce joci jocurile tale favorite.

  Unghiul ideal pentru jocuri mobile

  ROG Cetra II Core vine cu un conector la 90° care mentine cablul castilor intr-o pozitie care nu incomodeaza, imbunatatind confortul in timpul jocurilor jucate pe dispozitive mobile.

  O potrivire perfect confortabila

  Capacele si aripioarele de fixare incluse sunt fabricate din cauciuc siliconic lichid si ofera o textura ultra moale pentru un confort suplimentar in timpul sesiunilor de gaming extinse. Designul capacelor este usor inclinat in fata pentru o potrivire imbunatatita si fiecare capac are un mic bumb la baza pentru fixarea in ureche. Aceste elemente de design ergonomice ale ROG Cetra II Core imbunatatesc izolarea fonica si ofera maximum de confort si o potrivire perfecta pentru cele mai bune experiente in timpul jocurilor.

  Carcasa usoara si durabila din aluminiu

  Fabricate din aluminiu lustruit si usor, ROG Cetra II Core au un aspect elegant care este complementat de rezistenta la zgarieturi, o estetica elevata si o durabilitate deosebita.

  Compatibilitate multiplatforma larga

  ROG Cetra II Core au un conector de 3,5 mm care suporta o larga varietate de dispozitive, oferind compatibilitate cu ROG Phone 5, Nintendo Switch™, PlayStation® 5, Xbox One™, Xbox Series X/S, telefoane mobile, PC-uri si Mac-uri, ceea ce le permite gamerilor sa se bucure de experiente audio captivante pe platforma preferata de ei.

  Control instantaneu la indemana

  Controalele de pe cablu faciliteaza ajustarea volumului, redarea sau oprirea sunetului sau activarea modurilor ANC sau Ambient.

  1. Volum sus
  2. Redare / Pauza
  3. Volum jos

  Carcasa de transport inclusa pentru portabilitate suplimentara

  ROG Cetra II Core vin cu o carcasa compacta de transport pentru stocare facila atunci cand le iei dupa tine. Sunt incluse trei dimensiuni ale capacelor si aripioarelor de fixare, precum si o pereche de capace fabricate din spuma, astfel incat vei obtine cu siguranta o potrivire perfecta in ureche, care este confortabila si sigura.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal