Cod produs: CAS90YH02Q1B2UA

Casti Gaming ASUS ROG Strix Go, stereo, multiplatforma, Hi-Res, USB, negru

373,92 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Comunicatii clare si confort sporit

  ROG Strix Go sunt casti de gaming USB-C® care suporta toate platformele tale favorite pentru gaming – PC, Mac, telefoane mobile, PlayStation 4 si Nintendo Switch. Echipate cu drivere exclusive ASUS Essence si cu incinte etanse, Strix Go ofera un sunet incredibil de bogat si de pur, cu basi profunzi optimizati, pentru experiente audio captivante. Beneficiaza, de asemenea, de un microfon de top la nivelul industriei cu anularea zgomotelor asistata de AI, care ofera comunicatii prin voce in jocuri cu o claritate de cristal, chiar si in medii zgomotoase in aer liber. Cu un design ergonomic si usor, pentru un nivel excelent de confort si cu un mecanism de pivotare si pliere pentru portabilitate rapida si facila, Strix Go se asigura ca te vei putea juca fara nicio urma de oboseala.

  Sunet Hi-Res exceptional

  Difuzoare exclusive ASUS Essence si design cu incinte etanse

  Incintele etanse exclusive si difuzoarele ASUS Essence de 40 mm ofera un sunet incredibil de bogat si de pur, cu bass profund optimizat pentru experiente audio captivante.

  Microfon cu anularea zgomotelor prin AI

  ROG Strix Go au fost proiectate sa integreze o tehnologie de anulare a zgomotelor asistata de AI, de top la nivelul industriei, pentru comunicatii vocale in jocuri cu o claritate de cristal. Algoritmul foloseste o masiva baza de date deep-learning pentru a identifica cu precizie si pentru a contracara zgomotele ambientale. Drept rezultat, orice zgomote, de la tacanitul tastaturilor la murmurul vocilor umane din fundal, sunt virtual eliminate, asigurandu-se astfel comunicatii prin voce, cu o claritate de cristal, cu membrii echipei tale din orice joc. Microfonul boom principal este unidirectional, detasabil si certificat de furnizori de top de servicii de comunicatii, inclusiv Discord si TeamSpeak.

  Confort sporit in miscare

  La doar 262 g, designul usor al ROG Strix Go ofera un confort de neinvins, in special in timpul sesiunilor de joc lungi. Designul cu pivotare si pliere este perfect pentru a te bucura de casti in conditii de mobilitate.

  Ajustare volum

  Misca in sus pentru a creste, in jos pentru a reduce

  Apasa o data pentru redare sau pauza

  Apasa de doua ori pentru piesa urmatoare

  Apasa de doua ori pentru piesa anterioara

  Comuta pentru a dezactiva sau activa microfonul

  Control instantaneu la indemana

  O rotita pentru volum si comutatorul pentru microfon de pe cupa iti permit ajustari audio instantanee in timpul jocului. Cu controalele intuitive amplasate la indemana te vei putea concentra pe joc si nu pe echipamentul hardware pe care il folosesti.

  Te joci pe orice platforma

  ROG Strix Go vin cu un conector USB-C, care iti permite sa te joci pe PC-uri, smartphone-uri, Play Station 4* si chiar si pe Nintendo Switch – fara sa trebuiasca sa schimbi castile.

  *Folosind cablul adaptor USB-C la USB 2.0 inclus

  Armoury Crate

  ASUS Armoury Create are controale extinse si o interfata intuitiva care iti permit sa reglezi usor ROG Strix Go pentru a functiona asa cum vrei tu, de la egalizator la echilibrarea nivelurilor. Dureaza doar cateva momente sa creezi si sa aplici profiluri audio pentru diferitele tale jocuri.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 0,80 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor