Casti Gaming TURTLE BEACH Recon 50X, multiplatforma, 3.5mm, negru-verde

Cod produs: CAS191851
 
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Casti Gaming TURTLE BEACH Recon 50X

  Duceti sonorul jocurilor si confortul la nivelul urmator cu castile de gaming RECON 50X TURTLE BEACH . RECON 50X sunt prevazute cu cel mai recent design de la Turtle Beach de greutate mica si confortabil, cu difuzoare mari, de 40 mm, peste ureche, care va permit sa auziti acute inalte si basi tunatori, plus comenzi comode in linie care va permit sa reglati repede si usor volumul audio general si sa inchideti microfonul. Castile RECON 50 includ si un microfon ajustabil, care poate fi scos cand urmariti filme si ascultati muzica, iar jackul versatil de 3,5 mm le face perfecte pentru utilizarea pe PC si MAC, precum si pe consolele PS4 Pro si PS4, Xbox One cu jack de 3,5 mm si telefoane/tablete compatibile.

  Difuzoare de 40 mm de inalta calitate

  Difuzoarele mari, de 40 mm, de inalta calitate, livreaza un sonor stereo foarte bun si auziti orice acute clare si basi tunatori.

  Compatibilitate multiplatforma

  RECON 50X functioneaza foarte bine cu PC si MAC, precum si cu consolele PS4 Pro si PS4, Xbox One cu jack de 3,5 mm si telefoane mobile/tablete cu mufa de 3,5 mm.

  Design usor si confortabil

  RECON 50X au un design usor si confortabil si sunt perfecte pentru acele sesiuni lungi de gaming. Pernele pentru urechi de dimensiuni complete sunt infasurate in piele sintetica si, de asemenea, se pliaza atunci cand nu sunt folosite.

  Comenzi convenabile pe fir

  Comenzile convenabile pe fir ale plaseaza Master Volume si Mic Mute chiar la indemana

  Microfon cu sensibilitate ridicata

  Microfonul reglabil de inalta sensibilitate va ridica vocea tare si clar si puteti sa--l indepartati-l cand vizionati filme sau ascultati muzica.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal