Casti PIONEER DJ HDJ-X7, Cu Fir, Over-Ear, negru

Cod produs: CASHDJX7K
 
949,90 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Casti PIONEER DJ HDJ-X7

  Desemnate sa se adapteze

  Am ascultat sugestiile Dj-ilor si am imbunatatit versiunile precedente de casti pentru DJ. Cu noi drivere, Castile DJ HDJ-7X va ofera sunt clar chiar si la volum mare. Cablul special al castilor asigura o separare superioara dreapta si stanga,in timp ce banda de cap este flexibila si sta perfect pe cap.

  Castile HDJ-7Z sunt flexibile. Mecanismul lor rotativ iti permite sa le porti confortabil in orice mod vrei pentru lungi perioade de timp. Nu iti face griji de lovituri in momentul transportului, aceste casti sunt si rezistente la conditii si folosinta dure. Au trecut si testul de soc US Military Standard Shock.

  Multumita noilor drivere de 50mm, suntetul este intotdeauna clar. Adauga la asta si note clare de bass datorita unei diafragme optimizata, un cablu cu separare superioara stanga si dreapta.

  Chiar si in timpul transportului, castile tale sunt rezistente la conditii si folosinte dure. Materiale durabile au fost folosite in fabricarea partilor in miscare, avand o structura puternica.

  Aceste casti sunt confortabile in orice mod vrei sa le porti. Design interior reduce presiunea asupra capului, in timp ce textura exterioasa imbunatateste aderenta. Pentru un confort perfect, castile PIONEER DJ HDJ-X7 au o banda flexibila si durabila.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal