Casti PIONEER SE-MS7T-K, Bluetooth, On-Ear, Microfon, negru

Cod produs: CASSE-MS7T-K
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Casti PIONEER SE-MS7BT

  Casti Hi-Res Audio si cu conectare Bluetooth, SE-MS7BT iti ofera 2 solutii: wireless sau cu fir si sunt proiectate sa fie confortabile pe ureche pentru toata ziua. Pentru a se asigura ca asculti cel mai bun sunet, castile SE-MS7BT suporta Qualcomm aptXTM audio si AAC pentru o mai buna calitate audio. Cu ajutorul NFC poti sa le conectezi mai usor cu orice dispozitiv compatibil. Castile SE-MS7BT foloseste drivere Hi-Res de 40mm care se potrivesc perfect in casca. Cand se termina bateria, doar introdu cablul Jack de 3.5mm si poti asculta in continuare.

  Muzica wireless si apeluri prin Bluetooth

  Gestionati muzica si apelurile prin butoane si microfonul incorporat. Simplificati procesul de conectare folosinf NFC si ascultati muzica de inalta calitate audio cu aptX. Bateria incorporata va ofera 12 ore de folosire si cand se termina puteti conecta castile la cablul Jack 3.5mm pentru a asculta muzica la calitate Hi-Res.

  Drivere de 40m pentru sunet de inalta calitate

  Cu ajutorul unor puternici magneti, driver-ul de 40mm produce joase ample si cilindrul de voce CCAW reproduce frecventele Hi-Res pentru a va bucura de sunetul Hi-Res.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal