Casti TECHNICS EAH-AZ70WE-K, True Wireless, Bluetooth, In-Ear, Microfon, Noise Cancelling, negru

Cod produs: CASEAHAZ70WEK
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Casti True Wireless Technics EAH-AZ70W

  Driver dynamic de 10mm

  Aceste casti true wireless utilizeaza un driver dinamic de 10mm, creand un sunet amplu. Acest lucru faciliteaza generarea basului, creand un camp sonor larg si o perceptie a spatiului care suna de parca ar proveni de la difuzoare mult mai mari.

  Diafragma PEEK acoperita cu grafen

  In plus fata de materialul PEEK puternic, castile sunt tratate cu grafen pentru a le creste rezistenta si a reduce componentele care vibreaza inutil in diafragma (pierderi interne mari sunt acceptabile). Inaltele clare confera vocilor un sunet elegant.

  Camera de control acustic

  Camera de control acustic a fost pozitionata pe partea din spate a driverului. Controleaza precis fluxul de aer catre partea din fata si din spate a diafragmei si scoate in evidenta performantele originale ale driverului, in principal in gama medie-joasa.

  Tehnologie Dual Hybrid Noise Cancelling

  Castile true wireless EAH-AZ70W utilizeaza tehnologia Dual Hybrid Noise Cancelling, care este compusa din mai multe sisteme. In primul rand, Feedforward Noise Canceling (FF-NC) si Feedback Noise Canceling (FB-NC). In al doilea rand, o combinatie de procesare analogica si digitala. Combinatia acestor doua sisteme realizeaza un efect de anulare a zgomotului lider in industrie in categoria castilor True Wireless.

  Antena senzoriala senzoriala tactila si design de circuit propriu

  Castile intraauriculare true wireless AZ70W ofera conectivitate Bluetooth extrem de fiabila pentru a asigura o ascultare neintrerupta. Marimea lor mica a fost realizata prin integrarea unei antene Bluetooth si a unui senzor tactil in sectiunea de control, in timp ce stabilitatea imbunatatita a conexiunii castilor a fost atinsa prin utilizarea optima a pieselor antenei. Cu designul nostru propriu de structura a antenei, performanta antenei este maximizata chiar si intr-un spatiu mic.

  Sistem de semnalizare independent stanga-dreapta

  Sistemul de semnalizare independent stanga-dreapta ajuta la mentinerea unei conexiuni stabile cu un echilibru sonor adecvat intre canalele dreapta si stanga. Castile true wireless EAH-AZ70W va permit sa va bucurati de experiente captivante de vizionare a continutului in orice situatie.

  Microfon MEMS de inalta performanta

  Castile true wireless EAH-AZ70W utilizeaza microfoane MEMS de inalta performanta incorporate intr-o structura unica care poate suprima zgomotul vantului. Zgomotele neplacute sunt reduse, iar performanta anularii zgomotului si calitatea apelurilor sunt imbunatatite.

  Tehnologia Beamforming

  Castile folosesc o tehnologie de formare a fasciculului care permite ca vocea dvs. sa fie livrata eficient, suprimand in acelasi timp zgomotul ambiental pentru a obtine o calitate clara a apelului.

  Compatibilitate Asistenti vocali (Siri/ Google Assistant/ Alexa)

  Functiile de asistent vocal pentru smartphone, cum ar fi Siri si Google Assistant, pot fi activate prin actionarea senzorului tactil al castilor. Amazon Alexa poate fi activat si pentru utilizatorii cu aplicatia mobila Alexa. Amazon Alexa va fi, de asemenea, disponibila pentru a fi activata prin senzorul tactil al castilor.

  Ambient Sound Mode

  Simpla atingere a senzorului tactil trece la modul Ambient Sound pentru a capta sunete externe in timp ce ascultati muzica. Atingand senzorul timp de doua secunde, puteti comuta intre „Anulare zgomot”, „Sunet ambiental” si „OPRIT”.

  Aplicatia Technics Audio Connect App

  Sunt disponibile diverse functii prin instalarea aplicatiei gratuite Technics Audio Connect pe telefonul smartphone; aplicatia permite asocierea usoara si setarile initiale.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal