Cod produs: CDAKDR794BT

Player auto JVC KD-R794BT, 4 x 50W, Bluetooth, USB

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Conexiune de umplere a telefonului:

  Puteti conecta doua telefoane cu norma intreaga prin Bluetooth, cu asamblare sigura si simpla. Apelurile la oricare dintre telefoane pot fi receptionate printr-o apasare a unei taste de pe unitatea centrala.

  Profilul hands-free Bluetooth 1.6

  HPF 1.6 Wideband Speech este suportat, astfel incat acum puteti sa va bucurati de confortul telefonului hands-free, impreuna cu o calitate a vocii mai mare si o reducere a zgomotului imbunatatita.

  Conectarea automata la iPhone / Android ™ Bluetooth:

  Conectati doar dispozitivul iPhone sau dispozitivul Android * prin USB si functia de asociere automata Bluetooth va functiona. Nu este o procedura manuala complicata de care sa va faceti griji. (* Este necesara instalarea aplicatiei JVC Music Play )

  JVC Streaming DJ

  Conectati simultan pana la 5 dispozitive Bluetooth, astfel incat dvs. si prietenii dvs. puteti relua redarea muzicii ca un DJ.

  Egalizator pe 13 benzi cu 11 presetari

  13 Band Equlizer:

  Utilizati Egalizatorul pe 13 benzi pentru a regla manual sunetul la gust.

  11 Presetari:

  Modelele EQ presetate pot fi selectate din 9 tipuri, inclusiv 3 presetari "drvn EQ", care sunt proiectate pentru a maximiza performanta amplificatoarelor si difuzoarelor din seria JVC drvn, precum si pentru a produce sunet dinamic pentru orice difuzor.

  Optimizarea sunetului

  Timp Aliniere MENT :

  Prin selectarea tipului de difuzor si distanta pana la centrul pozitiei de ascultare, unitatea capului va ajusta automat momentul iesirii sunetului de la fiecare dintre vorbitori , astfel incat sunetul va ajunge exact la in acelasi timp cu pozitia de ascultare.

  Sound Lift:

  Manipulati practic inaltimea difuzoarelor prin reglarea frecventelor sonore.

  Volume Link EQ:

  Volume Link EQ creste frecventele specifice semnalului audio pentru a compensa impactul zgomotului rutier. Aceasta mareste frecventele muzicii afectate de zgomotul rutier.

  FLAC Compatibil cu Tag

  FLAC ( Free Lossless Audio Codec ) este un format de codare audio pentru comprimarea fara pierderi audio digitale si este, de asemenea, numele implementarii codecului de referinta. Audio digital comprimat prin algoritmul FLAC poate fi de obicei redus la 50-60% din dimensiunea originala si decompresia la o copie identica a datelor audio originale.

  Remote App app

  Controlati sursa receptorului direct de pe telefonul smartphone folosind gesturi simple cu degetul cu aplicatia "JVC Remote" * disponibila acum pentru iOS si Android. Puteti chiar personaliza setarile audio si puteti vedea informatii sursa detaliate, cum ar fi numele cantecului, numele artistului, albumul etc. de pe telefonul smartphone.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor