Ceainic cu infuzor KUCHENPROFI Lotus, 1.2l, sticla, transparent

Cod produs: CAN1045812800
Ceainic cu infuzor KUCHENPROFI Lotus, 1.2l, sticla, transparent
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Ceainic cu infuzor KUCHENPROFI Lotus, 1.2l, sticla, transparent

  Ibricul este punctul de plecare pentru un ceai servit cu eleganta. Recipientul din sticla si filtru de otel inoxidabil impresioneaza prin combinatia dintre functionalitate si design.

  Ibricul este realizat din sticla borosilicica robusta si termorezistenta, cu o capacitate de pana la 1200 ml, adica pentru aproximativ 5-8 cani de ceai.

  Capacul si filtrele sunt din otel inoxidabil, un material rezistent la ruginire si coroziune.

  Bucura-te de un ceai aromat, preparat intr-un ibric elegant, ce ajuta la eliberarea completa a savorii din fructe si frunzele de ceai.

  Despre Kuchenprofi - Design, Calitate, Functionalitate

  Kuchenprofi este un producator german de ustensile pentru bucatarie ce imbina designul elegant cu functionalitatea si calitatea.

  Fondat in Solingen, Germania, de catre Artur Schmitz in 1923, istoria brandului Kuchenprofi este definita de inovatie, calitate si rafinament. Inca de la inceput, Kuchenprofi s-a axat pe productia de ustensile functionale pentru bucatarie care sa transforme gatitul intr-o activitate eficienta si distractiva. In prim plan se afla mereu dorintele si necesitatile celor pasionati de gatit.

  Prezent in peste 60 de tari din intreaga lume, in portofoliul brandului se regasesc multiple produse inovatoare, create in-house sau in colaborare cu designeri faimosi.

  In prezent, Kuchenprofi este un brand de calibru international, ale carui produse sunt utilizate de o multitudine de bucatari renumiti si amatori pasionati de arta culinara deopotriva.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal