Centrala termica pe gaz in condensare ARISTON Alteas One Net, 24 kW, Kit inclus, negru

Cod produs: TRM3301058
 
4.929,90 lei
Include taxa verde: 20,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 60 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  ALTEAS ONE

  Varful gamei. Generatia viitoare de centrale termice in condensare pentru controlul complet al incalzirii, cu conectivitate inteligenta. Noul sistem de performanta imbina 4 tehnologii intr-un singur produs. Panou frontal din sticla ultraSafe.

  Schimbator de caldura xtratech: incalzire durabila

  Noul schimbator de caldura XtraTech este inima tehnologiei de incalzire in condensare ONE, proiectat pentru a garanta performante fiabile in timp. Noul design al schimbatorului de caldura vine cu sectiuni marite pentru a permite un debit mai mare de apa, menit sa creasca performantele de incalzire a locuintei pe intreaga durata de viata a centralei.

  Eficienta absoluta: clasa energetica a+

  Performantele de incalzire constante in timp, control avansat si siguranta in orice conditii datorita sistemului de aprindere inovator. Tehnologia de incalzire prin condensare ONE, impreuna cu accesoriile de termoreglare avansate, sporesc eficienta si performantele centralei Clas One pana la Clasa Energetica A+.

  Conectare inteligenta cu ariston net

  O noua generatie de conectivitate pentru setarea usoara si controlul complet al sistemului, de la distanta, care iti ofera posibilitatea de a obtine economii substantiale anuale la consumul de combustibil.

  Confort complet: te bucuri de control complet in fiecare zi prin functiile de incalzire

  Un set unic de functii inteligente si inovatoare pentru obtinerea unei temperature de incalzire rapide, stabile si personalizare usoara pentru a satisface orice nevoie de confort.

  Functia auto

  Functie ce permite setarea automata a incalzirii locuintei datorita celor trei senzori de temperatura interni si externi. Fara cicluri ON/OFF si varfuri de temperatura, pentru performante optimizate.

  Functia confort

  Apa calda menajera instantaneu, reducand risipa de apa rece.

  Functia autodiagnoza

  Centrala afiseaza o alerta atunci cand este timpul pentru intretinerea periodica si atunci cand apar nereguli ce trebuie verificate de un profesionist.

  Descopera capodopera stilului italian

  Designul imbunatatit al gamei ONE se bazeaza pe linii inovatoare, materiale noi si interfete de utilizare tehnologica pentru o experienta mai confortabila. Afisajul cu ecran tactil este o solutie pentru o gestionare usoara a temperaturii, in timp ce structura compacta este reproiectata, cu componente si dispozitive interne pentru o accesibilitate foarte usoara. Panoul frontal din sticla securizata, rezistent la zgarieturi si usor de curatat, Alteas ONE este tratat pentru a rezista la temperaturi ridicate si a fi foarte sigur.

  Fabricat in Italia

  Functie Auto

  Functie Confort

  Meniu Inteligent

  Instalare Simpla

  Intretinere Usoara

  Control Sistem

  Dimensiuni Compacte

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal