Centrala termica pe gaz in condensare BOSCH Condens 7000 W ZWBR35-3E23, 35 kW, alb

Cod produs: TRM7738100462
 
5.499,90 lei
Include taxa verde: 6,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 36 luni
 • Descriere

  Centrala termica pe gaz in condensare BOSCH Condens 7000 W ZWBR35-3E23, 35 kW, alb

  Tehnologie avansata, sistem de diagnoza inteligent Bosch Heatronic® III. Centrala termica cu condensare Condens 7000 W afiseaza toate informatiile referitoare la functionarea echipamentului, pentru a simplifica sarcinile utilizatorului sau ale tehnicianului de service. Este cel mai silentios echipament din categoria sa.

  Solutia Bosch cea mai silentioasa

  Impreuna cu centrala termica cu condensare Condens 7000 W va puteti bucura de o temperatura placuta in locuinta si beneficia de apa calda menajera in regim instantaneu. Aceasta caracteristica optionala permite incalzirea si prepararea apei calde menajere intr-un sistem compact. Insa pentru a spori confortul apei calde menajere, centrala termica Condens 7000 W poate fi combinata si cu un boiler apa calda menajera extern.

  Beneficii pentru utilizator

  • Gama de puteri variata, adecvata pentru instalarea intr-o multitudine de tipuri de locuinte;
  • Clasa de eficienta energetica A pentru incalzire si A pentru preparare apa calda menajera;
  • Schimbator de caldura principal din aliaj Al-Si-Mg, tip WB5, ideal pentru tehnologia cu condensare si cu cel mai bun transfer termic cunoscut;
  • Posibilitatea de conectare la internet si gestionarea echipamentului de la distanta prin intermediul aplicatiei Bosch EasyRemote (necesita modulul Bosch MB LAN 2);
  • Posibilitatea de constituire a sistemelor de incalzire extinse cu automatizari suplimentare;
  • Posibilitatea integrarii unei automatizari inteligente in panoul de comanda;
  • Compatibil cu sisteme solare datorita noii game de automatizari;
  • Echipament silentios.

  Amplasare: Aceasta centrala este ideala pentru apartamente cu suprafete mari, pentru case unifamiliale, multifamiliale sau vile.

  Eficienta energetica

  Centrala termica Condens 7000 W exceleaza la capitolul economie de energie. Tehnologia condensarii asigura caldura utila maxima, consumul de gaz putand fi redus astfel la minim. In plus, Condens 7000 W economiseste si energie datorita pompei sale speciale de inalta eficienta.

  Pompele de incalzire non-reglabile conventionale functioneaza intotdeauna la capacitate maxima, insa acest lucru nu este necesar de fiecare data. Centrala termica Condens 7000 W adapteaza automat capacitatea pompei sale la puterea de incalzire, reducand astfel consumul de energie.

  Posibilitati extinse de conectare

  Panoul electronic al centralei termice Condens 7000 W poate fi integrat impreuna cu sisteme termice complexe, cu mai multe surse, gestionate de module inteligente de comutare. De aceasta data, noul panou electronic comanda senzorii de temperatura (temperatura pe tur, dupa colectare), respectiv a pompei suplimentare integrate in panou.

  Confort apa calda

  Centrala termica Combi ZWBR 35-3E 23 prepara si apa calda menajera, avand o putere nominala de pana la 35 kW.

  QuickTap (pentru echipamentele combi)

  Cu functia QuickTap de la Bosch, necesarul de apa calda este semnalat prin deschiderea scurta a robinetului de apa calda. Daca deschideti din nou robinetul dupa cateva secunde, echipamentul livreaza imediat apa calda, deci apa este utilizata mai economic.

  Oferta sistem

  Centralele termice Condens 7000 W de 28 kW, 35 kW si 42 kW pot fi combinate si cu un boiler de apa calda menajera extern pentru sporirea confortului de apa calda, sau, se poate alege centrala termica Combi care acopera si acest confort (35 kW).

  *Kit de evacuare compatibil: ACC7738112577

 • Specificatii

 • Recenzii
  1
  2 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal