Cod produs: MGC4258491

Ciocan rotopercutor EINHELL RT-RH 20/1, 500W, 1.6J, 1200RPM, 5800BPM, SDS Plus

201,55 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Ciocan rotopercutor EINHELL RT-RH 20/1, 500W, 1.6J, 1200RPM, 5800BPM, SDS Plus

  Ciocanul rotopercutor pneumatic RT-RH 20/1 este o unealta de inalta calitate si extrem de versatila pentru experti, indispensabila pentru activitatile de constructie, renovare si daltuire intensive. Aceasta unealta versatila este echipata cu toate cele patru functii necesare pentru utilizarea universala: gaurire cu percutie, gaurire, si daltuire cu si fara blocarea daltei. Mandrina SDS-Plus permite schimbarea rapida si fara unelte a burghielor si daltilor si asigura transmiterea optima a puterii de la puternicul motor de 500 W. Pentru gaurire de precizie atunci cand actiunea ciocanului este oprita, exista un sistem de control electronic cu preselectarea vitezei.

  Functia de mers inapoi este binevenita pentru insurubare si, de asemenea, faciliteaza scoaterea uneltei din gauri dupa gaurire. Siguranta ridicata in timpul functionarii este asigurata printr-un sistem de siguranta la suprasarcina care cupleaza imediat la orice blocare brusca a burghiului. Sistemul robust reglabil de limitare a adancimii de gaurire realizat din metal permite gaurirea de precizie, la aceeasi adancime. Cu ajutorul functiei de blocare la rasucire, manerul suplimentar permite manevrarea in siguranta, prietenoasa cu utilizatorul. Aparatul poate fi depozitat corespunzator cu ajutorul sistemului de prindere a cablului, destinat asigurarii cablului rulat RT-RH 20/1 poate fi depozitat ordonat si in siguranta in cutia practica de transport si depozitare.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 4,50 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.4
  5

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor