Cod produs: MGC4257920

Ciocan rotopercutor EINHELL TC-RH 800 E, 800W, 2.5J, 1000RPM, 5180BPM, SDS Plus + cutie plastic

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Ciocan rotopercutor EINHELL TC-RH 800 E, 800W, 2.5J, 1000RPM, 5180BPM, SDS Plus + cutie plastic

  Ciocanul rotopercutor cu functionare lina si vibratii reduse TC-RH 800 E, cu actiune de ciocan pneumatic este un ajutor foarte versatil si potrivit pentru amatorii DIY in lucrari de constructie si renovare. Este dotat cu toate cele patru functii necesare pentru uz universal: gaurire cu percutie, gaurire si daltuire cu si fara blocaj de dalta. Mandrina SDS-Plus permite schimbarea fara scule a burghiurilor si daltelor si, impreuna cu motorul puternic, genereaza o forta mare de impact, astfel incat unealta isi lasa amprenta chiar si in aplicatii dificile. Pentru gaurire delicata fara actiune pneumatica, ciocanul TC-RH 800 E este prevazut cu sistem electronic de control cu preselectarea vitezei.

  Un opritor de adancime de gaurire, solid si reglabil, facut din metal, permite adancimi de gaurire exacte si repetate. Siguranta sporita in timpul functionarii este asigurata de un cuplaj cu alunecare la suprasarcina, care reactioneaza imediat la orice blocare brusca a bitului. Functia de inversare este binevenita in aplicatiile de insurubare si facilitieaza scoaterea din gaurile perforate. O zona mare de apucare comoda, o protectie practica de mana si un maner suplimentar cu blocaj anti-rasucire asigura manevrarea sigura si confortabila a masinii. Ciocanul TC-RH 800 E este depozitat in ordine si in siguranta intr-o cutie practica de transport si depozitare.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor