Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: BD-TINKERSISEC4

Clopotica si Secretul aripilor Blu-ray

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Clopotica, una dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un taram interzis, unde va face descoperirea vietii sale si, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice.

  Povestea incepe atunci cand simpatica zana Clopotica paseste in misterioasele Paduri Ale Iernii, un loc misterios, dar interzis zanelor insorite, fara sa stie ca acest lucru ii pune in periol chiar aripile magice. Curioasa din fire, insorita Clopotica nu rezista tentatiei de a explora un teritoriu necunoscut si isi inveleste fragilele aripi intr-o haina calduroasa, iar apoi se aventureaza in Padurile Iernii. Acolo o cunoaste pe Periwinkle, sau Albastrica, ale carei aripi parca prind sclipiri atunci cand este in preajma Clopoticai. Cele doua zane din teritorii diferite descopera in scurt timp secretul aripilor magice: sunt surori, amandoua avand originile in plansetul aceluiasi bebelus. Cele doua surori regasite leaga o prietenie puternica si devin in scurt timp de nedespartit.

  Pentru a nu se intoarce in tara de Nicaieri fara sora ei, Clopotica mestereste cu puterile ei magice un generator temporar de zapada, pe care sa o poata transporta, alaturi pe Albastrica, pe Taramul insorit. Desi au fost avertizate ca aceasta fapta poate avea consecinte grave, micutele zane nu s-a lasat batute si au pasit impreuna in tara de Nicaieri.Avertizarile pe care le primisera cele doua curajoase se dovedesc insa adevarate, iar zapada adusa alaturi de Albastrica poate ingheta si chiar distruge atat tara de Nicaieri, cat si Copacul Prafului Magic. in aceasta situatie dificila, Clopotica si Albastrica au misiunea dificila de a-si salva taramul-casa de la inghet, inainte de a fi prea tarziu.

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraSecret of the Wings
  Data lansarii2012
  Durata (min)92

  Informatii suplimentare

  DistributieMae Whitman, Lucy Liu, Lucy Hale
  RegieRyan Rowe
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.