Combina frigorifica TOSHIBA GR-RB400WE-DMJ No Frost, 302 l, H 188 cm, Clasa E, gri

Cod produs: CBFGRRB400WEDMJ
 
2.899,90
-21%
2.269,90 lei
Include taxa verde: 60,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 60 luni
 • Descriere

  De peste 140 ani brandul Toshiba este alaturi de consumatori pentru a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Cercetarea continua si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice Toshiba piese de design si referinte tehnologice in utilizarea zilnica.

  AlloyCooling

  Tehnologia AlloyCoolingTM din spatele frigiderului disipeaza caldura mult mai rapid, racind uniform compartimentul frigorific intr-un ritm prompt si eficient.

  Comfort Shelf

  Glisati raftul inspre exterior pentru a scoate cu usurinta alimentele voluminoase. Un limitator va ofera siguranta, deoarece raftul nu va trece de acesta, fiind o solutie extrem de eficienta si pentru a preveni atingerea alimentelor de interiorul frigiderului sau de raftul superior.

  Dual-Temp Control

  Control precis al temperaturii, prin care se furnizeaza o cantitate corecta de aer rece in fiecare compartiment pentru mentinerea prospetimii si nutrientilor din alimente.

  Unique cooling zone

  Zona de racire unica (-3°C - +2°C) pune la dispozitie niveluri diferite de conservare in functie de tipul de carne, tipul de aliment (fructe de mare sau carne) si le mentine proaspete, gata de preparare.

 • Specificatii

 • Recenzii
  51 recenzie

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal