Condiment gulas unguresc FUCHS, 500g, 2 bucati

Cod produs: ADBFUC427
 
55,00 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Condiment gulas unguresc FUCHS, 500g, 2 bucati

  Despre Fuchs

  Dorinta si motivatia noastra este de a satisface nevoile clientilor si ale consumatorilor nostri, prin calitatea exceptionala si o gama larga de produse si servicii. Prin brandurile noastre de produse, cum ar fi Fuchs, Cosmin, Alex, Mirodenia, V6BBQ, Bio Wagner, Ubena, suntem lideri de piata si astfel un partener de incredere pentru clientii si partenerii nostri.

  Ca afacere de familie, internationala, simtim un angajament special fata de utilizarea responsabila si durabila a resurselor. De la materia prima pana la produsul finit si influentam in mod activ calitatea de-a lungul intregului lant de productie. Pentru clientii nostri din retail, industria hoteliera, gastronomie si catering sau industria alimentara, dezvoltam solutii specifice acestora, precum si produse personalizate pentru fiecare nevoie.

  Grupul Fuchs este prezent la nivel international in 8 tari, pe 4 continente cu peste 2800 de angajati, iar principala preocupare este de a atinge cele mai inalte standarde de calitate, tehnologie si servicii.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal