Congelator HAIER H3F-330WTAAU1, No Frost, 330 l, H 191 cm, Clasa D, alb

Cod produs: CGLH3F320WTAAU1
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Congelatorul H3F-330WTAAU1 de la HAIER are o capacitate de congelare de 330 litri si clasa energetica D. Se completeaza ideal cu frigiderul H3R-330WNA din aceeasi serie.  

  Tehnologia TOTAL NO FROST impiedica formarea de gheata in interiorul congelatorului si spre deosebire de tehnologia statica reduce formarea de mucegai si bacterii pe alimente cu pana la 94 %.

  Compartimentul FRESHERZONE poate fi utilizat in 2 moduri diferite: In modul congelare devine SHOCK FREEZE – atinge rapid temperatura de -26°C accelerand congelarea alimentelor. In modul frigider se transforma in compartimentul QUICK COOL ZONE care mentine temperatura intre 0-2°C (mai rece decat in restul compartimentelor). 

  Compresorul cu motor INVERTER reduce semnificativ consumul de energie si vibratiile in timpul functionarii. Un produs silentios pentru conservarea eficienta a alimentelor.

  Manerul exterior pentru facilitarea accesului la congelator si usa reversibila pentru pozitionarea in orice spatiu reprezinta alte atuuri ale congelatorului HAIER. In combinatie cu frigiderul H3R-320WNA se poate obtine un sistem de racire+congelare cu o capacitate totala de 660 litri. 

  Tehnologia INSTA SWITCH este tehnologia inteligenta adaptata nevoilor actuale. Permite schimbarea modului din congelator in frigider si invers, printr-o simpla apasare de buton. Poate fi folosit ca frigider cu o temperatura medie de +4°C sau in modul congelare cu temperatura de -18°C.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari
  Nu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal