Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Consumabile imprimante 3D

Alege consumabile de calitate pentru imprimantele 3D!

Iti doresti sa creezi propriile obiecte cu ajutorul unei imprimante 3D? Atunci, vei avea nevoie de un dispozitiv performant, precum si de consumabile de imprimante 3D de calitate. Doua dintre cele mai cunoscute consumabile de imprimante 3D sunt filamentele din acid polilactic (PLA) si filamentele ABS.

Filamentele PLA sunt niste consumabile de imprimante 3D ideale pentru un incepator in utilizarea imprimantelor 3D. PLA-ul este un poliester termoplastic, obtinut din resurse regeneralbil, cum ar fi amidonul de porumb sau faina de manioc, o planta tropicala considerata cartoful continentului negru. Materialul PLA pentru printare 3D este un polimer cu gama larga de aplicatii datorita capacitatii sale de cristalizare termica. De asemenea, filamentele PLA se folosesc ca material suport la printarea geometriilor complexe.

In schimb, filamentele ABS sunt niste consumabile pentru imprimante 3D mai rezistente decat filamentele PLA, astfel ca sunt preferate mai degraba de utilizatorii profesionisti de imprimante 3D.