Cod produs: JOCPS4CRASH4

Crash Bandicoot 4: It's About Time PS4

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Crash Bandicoot 4: It’s About Time este primul joc complet nou al seriei Crash din ultimii 10 ani. Pentru a sarbatori cum se cuvine aceasta aniversare, Toys for Bob si Activision vor introduce un stil artistic reimprospatat pentru Crash, bineinteles in spiritul seriei, dar cu o noua atitudine.

  Crash Bandicoot 4: It’s About Time incepe fix dupa ce Neo Cortex, Dr. N. Tropy si Uka Uka sunt parasiti pe o planeta indepartata. Dupa zeci de ani de incercari, cei trei reusesc sa scape deschizand un portal care ii poate transporta prin timp si spatiu. Tot ceea ce sta intre ei si obiectivul lor de a domina universul este o pereche de doi marsupiali de pe N. Sanity Island, Crash si Coco.

  Jucatorii vor descoperi pe parcursul Crash Bandicoot 4: It’s About Time patru Masti Cuantice, gardienii spatiului si timpului, ce le vor da puterea sa modifice legile care guverneaza universul si astfel vor dobandi puteri speciale pentru a trece peste obstacole aproape imposibile. Masca Timpului care incetineste totul in jurul sau si Masca Gravitatiei care le permite marsupialilor sa se deplaseze pe verticala.

  Fanii vor observa rapid o evolutie a personajului Crash care poate acum sa alerge pe pereti, sa foloseasca franghii si sa alunece pe sine.

  Jucatorii vor putea alege intre Crash si Coco, dar vor putea juca si cu personajul negativ, Neo Cortex, care va oferi o alta perspectiva asupra misiunii celor doi marsupiali.

  Caracteristici:
  • Campanie single-player
  • Co-op local 2-4 jucatori
  • Mecanici noi de gameplay
  • Posibilitatea de a schimba personajul in timpul jocului, Crash sau Coco
  • Lumi si niveluri vaste, mult mai detaliate comparativ cu jocurile precedente
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor