Contul meu
Cosul meu
Te rugam sa astepti...
Cel mai bun raport pret-calitate din Romania!* *Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Cumpara acum in 24 RATE cu DOBANDA 0% Aparatele de Aer Conditionat in 3 pasi simpli

Alege Aer Conditionat in valoare de minim 999 lei si finalizeaza comanda alegand 'Plata prin credit Credex'. In 'Cosul Cumparaturi' poti opta si pentru 'Serviciul de Instalare'.

Un consultant te va contacta si iti va oferi solutia de finantare potrivita pentru tine, fara a fi nevoie sa te deplasezi nicaieri.

Produsele si contractul iti vor fi livrate acasa. Semneaza contractul si inmaneaza-l curierului impreuna cu documentele necesare.

In 'Cosul Cumparaturi' poti opta si pentru 'Serviciul de Instalare'.

Vezi aici mai multe promotii ...

Vezi regulament

Ofera este valabila pana la data de 30 septembrie 2017 si este supusa unor termene si conditii. Exemplu reprezentativ: Pentru o tranzacţie efectuată ȋn baza ordinului de debitare achiziţie la comerciant, prin intermediul cardului de credit oferit de TBI Credit, pentru achiziţia de bunuri ȋn valoare de 6.500 lei, rambursată ȋn 24 de rate lunare, cu o dobândă 0%, un comision de analiză de 100 lei şi un comision de administrare credit de 5 Lei pe lună, valoarea ratei lunare este de 280 lei, valoarea totală plătibilă fiind de 6720 lei, iar DAE 3,26%. Aceste valori sunt calculate in cazul in care nu se efectueaza nicio alta tranzactie pana la rambursarea integrala a creditului iar fiecare rata lunara egala este achitata integral de catre Detinator.