Crysis Maximum Edition PC

Cod produs: JOCPCCRYSISMXE
1 Recenzie | Adauga recenzia ta
 
Reducere
50%
14,95lei
29,90
In magazin
 • In sfarsit, adevaratii gameri pot pune mana pe intreg universul Crysis prin achizitionarea pachetului Crysis - Maximum Edition! Unanim declarat jocul PC al anului 2007, Crysis vine la pachet cu Crysis Warhead, o poveste paralela jocului initial mult aclamata de catre critici si cu Crysis Wars, varianta exploziva de multiplayer a jocului. Pentru noi-venitii in universul Crysis, Crysis Maximum Edition le da sansa jucatorilor sa imbrace renumitul nano-costum de-a lungul a 3 jocuri de exceptie la un pret de exceptie. Salvand omenirea de o apocalipsa pusa la cale de catre invadatori extraterestri sau luptand alaturi de prieteni in cadrul unor meciuri online create ad-hoc, in mod sigur va veti indragosti de acest joc.

  Crysis - Maximum Edition contine:

  Crysis - confrunta o rasa extraterestra pentru a salva omenirea de la extinctie, adaptandu-ti strategia cu ajutorul costumului nano in timp real.
  Crysis Warhead - intra in pielea sergentului Sykes si participa la o misiune secreta ce are ca obiectiv oprirea dusmanului in incercarea sa de a pune mana pe o arma ce ameninta omenirea. Descopera ce s-a intamplat in cealalta parte a insulei in cadrul unei campanii ce are loc in acelasi timp ca si actiunea din Crysis. Nu repeta experienta jocului niciodata de doua ori la fel - experimenteaza cu tehnologia de stealth sau cu alte arme aceleasi misiuni.
  Crysis Wars - angajeaza-te in lupte online explozive pe 21  de harti multiplayer alaturi de pana la 32 de camarazi, pedestru sau intr-unul din vehiculele disponibile.

 • Caseta tehnica

  TitluCrysis Maximum Edition
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare2010
 • 5 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.