Noul program al magazinelor conform ratei de incidenta COVID-19 pe localitati
Cod produs: JOCXONEDRKS3

Dark Souls III Xbox One

 
Reducere
31%
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 •  

  DISPONIBIL PE:

       

   

  Focurile se sting, lumea este in ruina... Lords of Cinder au revenit in acest al treilea opus al excelentei serii de jocuri action/RPG DARK SOULS.

   

   

  Producatorii - studioul japonez FromSoftware, condus de catre Hidetaka Miyazaki - continua sa redefineasca genul prin DARK SOULS III.

  Atat fanii dedicati DARK SOULS, cat si cei care iau pentru prima data contact cu aceasta lume fantastica si intunecata, vor avea parte de o experienta de joc superba, cu un gameplay dificil, dar plin de satisfactii, si cu o grafica foarte detaliata, de ultima generatie, care transmite perfect atmosfera specifica universului DARK SOULS.

   

  Caracteristici principale DARK SOULS III:

   

  • Grafica excelenta, cu o frumusete stranie: iluminarea dinamica si efectele de particule creeaza o lume dark fantasy, in ruina, extrem de convingatoare.
  • Calatorie printr-o lume deschisa: geografia jocului a fost creata cu o atentie extrema din partea producatorilor si ii incurajeaza pe jucatori sa exploreze peisaje vaste, care iti taie respiratia.
  • Actiune cu sabii: abordarea luptelor in DARK SOULS III ofera diversitate si le permite jucatorilor sa isi formeze propriul stil de joc.
  • Sistem online special: DARK SOULS III aduce o evolutie a functiilor multiplayer bine-cunoscute ale seriei si integreaza interactiunile online in povestea din single player.

   

  Acum a ramas doar cenusa...

 • Caseta tehnica

  TitluDark Souls III
  GenRole-playing (RPG)
  Optiune de jocMultiplayer, Single-player
  Cerinte multiplayerAbonament Xbox Live
  PlatformaXbox One
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Recomandare varsta (PEGI)16+
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare12.04.2016
  ProducatorBandai Namco
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.