Cod produs: JOCXONEDEADR3

Dead Rising 3 Xbox One

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Dead Rising 3

  In Dead Rising 3 esti Nick Amos, un singur om impotriva unei armate de zombii, prins in orasul Los Perdidos, California, la trei zile dupa epidemie. In acest joc de tip open-world vei putea folosi vehiculele pentru a te apara zombii care vor sa te atace.

  Ca si in versiunile anterioare ale jocului, vei avea la dispozitie sute de obiecte cu care poti zdrobi zombii, asta inainte sa gasesti un banc de lucru in care sa poti combina aceste obiecte pentru a crea noi moduri cu adevarat terifiante prin care poti mutila zombii.

  Caracteristici principale:

  O poveste intunecata despre supravietuirea intr-un joc open-world

  Dead Rising 3 iti permite sa explorezi orasul vast Los Perdidos, ce te va uimi prin imaginile next gen. Grupurile imense de zombii cu inteligenta artificiala te vor provoca sa-ti folosesti toate abilitatile de de lupta si de supravietuire pentru a ramane in viata.

  In Dead Rising 3, orice lucru este o arma. Iti poti crea propriile unelte pentru distrugerea zombilor cu o diversitate fara limite de combinatii de arme – oricand si oriunde. Un ciocan obisnuit sau o drujba s-ar putea sa nu fie suficiente pentru a tine la distanta o hoarda de zombii, dar poti face o distrugere in masa cu nemilosul Sledge Saw – este doar una dintre sutele de combinatii de arme pe care le poti face.

  Poti dobandi abilitati temporare prin combinarea anumitor feluri de mancare, ca de exemplu, consumand porc si bautura simultan pentru a scuipa foc. In Dead Rising 3 poti folosi vehiculele atat pentru transport cat si ca mijloc de lupta. Vei putea construi si personaliza o varietate de vehicule unice ca distrugatorul RollerHawg sau un hibrid intre motocicleta si compresor. Dar fii atent – zombii se vor agata de vehicule si te vor ataca in timp ce conduci.

  Usor de jucat, greu de stapanit

  Dead Rising 3 ofera o experienta de joc accesibila pentru toti cei care iubesc jocurile de actiune open-world. Cu abilitatea de a explora jocul pe cont propriu fara sa fii constrans de timp, Dead Rising 3 este cel mai accesibil si intuitiv titlu din serie de pana acum. In acelasi timp, jucatorii hardcore vor intalni zombii puternici in modul Nightmare cu regulile clasice „Dead Rising”, unde timpul este inamicul, iar cronometrul nu se opreste. Orasul Los Perdidos ofera misiuni nelimitate si o multime de setari, iar pe masura ce avansezi, combinatiile de arme pe care le poti face sunt din ce in ce mai devastatoare.

  Actiune co-op nelimitata

  Dead Rising 3 iti permite sa faci echipa cu un prieten prin Xbox Live online co-op. Poti iesi sau intra in joc in orice moment, astfel vei putea sa-ti ajuti prietenul sa avanseze in joc si in acelasi timp vei putea contribui si la progresul propriei povesti pentru a castiga puncte de experienta.

 • Caseta tehnica

  TitluDead Rising 3
  GenAction
  Optiune de jocCo-op, Multiplayer, Single-player
  Cerinte multiplayerAbonament Xbox Live
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare22.11.2013
  ProducatorCapcom
 • 5 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.