Detergent pentru masina de spalat vase FAIRY Platinum, 148 capsule

Cod produs: CONDVFRYPTM148
Detergent pentru masina de spalat vase FAIRY Platinum, 148 capsule
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Masina de spalat vasele este un ajutor pretios in bucatarie, dar de multe ori nu reuseste sa spele toate vasele din prima. Asa ca, trebuie sa le mai pui o data la spalat sau sa le speli manual.

  Fairy Platinum te scapa de griji! Datorita formulei sale unice de pe piata, cu triplu-lichid, curata chiar si cele mai dificile urme de grasime, de la prima spalare. Vasele tale impreuna cu masina de spalat vor fi sclipitor de curate.

  Iti place sa gatesti, sa experimentezi ingrediente, condimente si gusturi noi? Atunci cand transformi bucatarie intr-un mic laborator, ai nevoie de cel mai bun ajutor de bucatar. Fairy Platinum te va scapa de urmele de grasime, greu de indepartat, din paste, orez, ou si carne, de la prima spalare. Pentru ca tu sa ai suficient timp sa te ocupi de magie.

  Formula Fairy #1, curata de la prima spalare

  Fairy Platinum rezolva chiar si cele mai dure provocari din bucatarie. Capsulele Fairy Platinum pentru masina de spalat vasele contin enzime special selectionate, care asigura o mai mare putere de curatare, chiar de la prima spalare.

  Iti protejeaza de grasime masina de spalat vasele

  Fairy Platinum este atat de puternic, incat indeparteaza chiar si grasimea ascunsa din masina de spalat*. De asemenea, ajuta la prevenirea blocajelor si a depunerilor de calcar din sistemul de scurgere, din filtre si din bratul de pulverizare.

  *pentru indepartarea depunerilor de calcar, folositi un detergent special de curatare a masinii de spalat vase sau o alta metoda

  Lasa in urma sa vase stralucitor de curate

  Capsulele Fairy Platinum patrund in stratul de grasime si ofera rezultate impecabile, pentru a-ti lasa vasele impreuna cu masina de spalat vasele stralucitor de curate, dupa fiecare ciclu de spalare.

  Excelente in ciclurile de spalare scurte

  Capsulele Fairy Platinum se dizolva mai repede decât tabletele dure, pentru un timp crescut de curatare, chiar si in ciclurile de spalare scurte.

  Se dizolva de pana la 3 ori mai repede*

  Dizolvarea mai rapida inseamna curatare mai rapida. Formula unica Fairy, cu un strat superior de lichid, se dizolva de pana la 3 ori mai repede*. Astfel vei obtine vase stralucitoare, la fiecare spalare. Urmele de mancare incapatanate, care ramaneau pe vase dupa ce au fost spalate de masina, vor deveni o amintire.

  • Fairy Platinum contine o combinatie unica de lichid si pudra.
  • Baza de pudra a tabletei foloseste o enzima speciala si un sistem de albire pentru o accelerare a curatarii.
  • Lichidul contine un agent activ de suprafata foarte puternic folosit de asemenea in aditivul Fairy pentru curatarea masinii de spalat.
  • Motivul pentru care Fairy are portiunea superioara lichida este pentru ca agentii activi de suprafata sunt mai eficienti in forma lichida.
  • Fairy Platinum este singurul produs pentru masina de spalat cu actiune tripla, insemnand ca Fairy Platinum contine mai multe ingrediente de curatare a grasimii fata de tabeletele solide.

  Tie ti se potriveste Fairy Platinum? Fa testul de mai jos si afla care este personalitatea ta in bucatarie:

  Majoritatea de A

  Nu esti cel mai mare chef din lume, dar iti place sa pregatesti ceva bun din cand in cand. Si parca tocmai atunci cand iti propui sa faci ceva rapid si usor, ai cele mai multe vase murdare. Din fericire, detergentul Fairy Platinum pentru masina de spalat iti lasa vasele stralucitor de curate, chiar de la prima spalare. Uita de urmele de grasime greu de indepartat, din paste, orez, ou si carne.

  Majoritatea de B

  Iti plac mesele mari in care ii ai pe cei dragi aproape. Bucataria ta este un laborator delicios, in care experimentezi retete diverse in functie de inspiratie. Noi, cei de la Fairy, nu credem ca ar trebui sa renunti vreodata la ceea ce iti place, nici pentru toate vasele murdare din lume. Mai bine le lasi in seama lui Fairy Platinum, detergentul care iti lasa vasele si masina de spalat stralucitor de curate, de la prima spalare.

  Majoritatea de C

  Intri destul de rar in bucatarie. Uneori mai folosesti si masina de spalat vasele. De obicei, astepti mai mult timp sa o umpli, iar atunci grasimea uscata devine foarte greu de indepartat. Mai bine foloseste Fairy Platinum, cel mai bun detergent de la Fairy, care indeparteaza cele mai dificile urme de grasime de la prima spalare.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal