Display profesional LG 55TA3E, 55", Full HD, Touch, 60Hz, negru

Cod produs: MON55TA3E
 
stoc epuizat
Garantie comerciala: 36 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  Display profesional LG 55TA3E, 55" Full HD, Touch, negru

  Touch Interactiv incorporat

  Seria TA3E este un afisaj tactil incorporat care ofera experiente tactile imediate fara a fi nevoie sa achizitionati accesorii tactile separate pentru suprapunere. Diferite solutii tactile pot fi aplicate pentru interactiunile cu clientii pentru a va promova marca, cu maximum 10 puncte tactile* acceptate.

  * Punctele de atingere pot varia in functie de mediul de conectare.

  Solutie de scriere incorporata

  LG IDB, aplicatia de scriere incorporata, ofera o solutie all-in-one pentru implicarea avansata a clientilor. Nu sunt necesare PC-uri sau software-uri separate pentru performanta, astfel incat operatorii pot crea cu usurinta canale de comunicatii bidirectionale.

  Platforma inteligenta usor de utilizat

  Platforma inteligenta webOS LG accepta HTML5 bazat pe web si ofera SDK *, permitand IS-urilor sa isi construiasca cu usurinta propriile aplicatii pentru solutii pentru clienti. De asemenea, imbunatateste confortul utilizatorului cu o interfata UI intuitiva optimizata in scopuri comerciale.

  *SDK: Kit de dezvoltare software.

  Compatibilitate cu sistemul de control AV

  Seria TA3E este compatibila cu sistemul de control AV, cu care utilizatorii pot gestiona, monitoriza si controla cu usurinta afisajele comerciale LG dintr-o singura locatie.

  Beacon acceptat

  Cu suportul Beacon si Bluetooth Low Energy (BLE), seria TA3E permite magazinelor sa ofere cupoane si informatii in timp real, ceea ce sporeste interactivitatea cu clientii in momentele in care conteaza cel mai mult.

  Navigator Easy Touch pe ecran

  Meniul tactil este un meniu subsidiar introdus pentru a imbunatati usurinta utilizatorului. Utilizatorii pot rula functia dorita sau pot modifica setarile de oriunde apasand usor ecranul pentru a apela meniul tactil. Dosarul SI este special conceput pentru a aduna si afisa aplicatii personalizate, ceea ce le permite utilizatorilor sa le gaseasca si sa le utilizeze cu usurinta.

  Comutare automata a semnalului

  Functia de failover permite afisajului sa detecteze semnalele de intrare disponibile si sa schimbe automat sursa atunci cand semnalul curent este deconectat sau cand sunt conectate alte semnale cu prioritate mai mare *. Utilizatorii pot pregati surse de rezerva pentru orice eroare neasteptata.

  Ecran multiplu cu PBP / PIP

  PBP * dispune de mai multe ecrane intr-un singur afisaj cu pana la 2 surse de intrare, maximizand astfel utilizabilitatea ecranului. In plus, PIP ** accepta redarea atat a ecranului principal, cat si a ecranului secundar in acelasi timp cu diferite machete, astfel incat utilizatorii sa poata aranja mai multe scenarii de utilizare diferite in mod eficient.

  *PBP: Picture-by-Picture.

  **PIP: Picture-in-Picture

  Fiabilitate ridicata

  • Calitate superioara a imaginii cu IPS

  Panoul LG IPS are un unghi larg de vizualizare care ofera continut clar, indiferent de locul in care spectatorii vad continut pe ecran.

  • Conformal Coating

  Circuit bord fiabilitate este imbunatatita cu acoperire CONFORMAL care protejeaza impotriva prafului, pulbere de fier, umiditatea si alte conditii dure.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal