Display profesional SAMSUNG LH37SHFPLBB, 37", Full HD, 60 Hz, negru

Cod produs: MONLH37SHFPLBB
 
9.064,90 lei
Include taxa verde: 5,00 lei.
precomanda
exclusiv online
Garantie comerciala: 36 luni

Servicii

Adauga extra garantie

 • Descriere

  Maximizati spatiul si optimizati continutul cu solutiile Samsung SMART Signage

  Semnalarea digitala de astazi trebuie sa fie versatila si rentabila, cu accent pe maximizarea spatiului si a eficientei. A existat o nevoie tot mai mare de a utiliza spatii de nisa cu solutii eficiente de semnalizare. Afisajul seriei Samsung SHF, panoramic 16:4.5, ofera posibilitatea de a comunica eficient informatiile in spatii mici, inguste, cum ar fi rafturile magazinelor, plafoane si coridoare.

  Oferiti imagini clare in diferite conditii de iluminare

  Panourile Samsung SMART Signage SHF ofera imagini vibrante si realiste, oferind o experienta vizuala de neegalat. Dispunand de niveluri de luminozitate de pana la 700nit, aceste afisari ofera cele mai clare si cele mai bogate imagini, indiferent de conditiile de iluminare. Seria SHF exceleaza in situatii cu lumina puternica si in cazul in care stralucirea poate prezenta o problema.

  Personalizati continutul de la portret la peisaj si afisati cu simplitate

  Seria Samsung SHF ofera capacitatea de pivotare impreuna cu software-ul de rotatie a imaginii care poate schimba orientarea imaginii de la portret la peisaj pentru o mai mare flexibilitate a afisajului. Imaginile nu necesita rotire in software-ul de editare a imaginilor pentru a le face sa apara corect intr-o orientare diferita, deoarece aceasta capacitate este gestionata automat pe ecran. Formatul de ecran lat 16:4.5 va permite sa creati o experienta interactiva bogata intr-o multitudine de moduri intr-o varietate de spatii. Continutul este optimizat pe deplin si afisajul permite o flexibilitate mai mare, deoarece poate gazdui continut in orice orientare. Oferiti cu usurinta imagini vibrante, realiste, cu usurinta si simplitate. Modul Pivot il face optim pentru redarea continutului de dimensiune de 540x1920.

  Maximizati implicarea spectatorilor cu utilizarea minima a spatiului

  Seria Samsung SHF are un profil subtire, cu o adancime de numai 39.9 mm, care va permite sa maximizati spatiul disponibil. Acest lucru permite panoului sa fie instalat in zone in care spatiul este limitat si permite continutului sa se amestece fara probleme cu mediul inconjurator intr-un design subtire, usor, cu consum redus de energie pentru costuri de operare mai mici. Designul subtire al marginilor de numai 13.9 mm (T / B) si 7.5 mm (L / R) permite mai putine distrageri in continut si permite mesajului dvs. sa straluceasca intr-o maniera clara.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal