Cod produs: MONLH46OHFPVBC

Display profesional SAMSUNG LH46OHFPVBC, 46", Full HD, 120 Hz, negru

36.614,90 lei
din: 20.02.2023
exclusiv online

Adauga servicii

Adauga extra garantie
 • Descriere

  O gama cuprinzatoare de caracteristici pre-asamblate, pregatite pentru exterior

  Afisajele din seria OHF au o compozitie multifunctionala subtire, care permite instalarea convenabila si usoara. Un pachet complet echipeaza afisajele pentru performante pe termen lung si include protectie la intrare, tehnologie antireflexie, aparare impotriva vandalismului si un sistem de racire extrem de eficient, printre altele. In plus, o cutie de alimentare integrata condenseaza componentele operationale si gazduieste un cadru ultra-subtire (85 mm.). Hub-ul de retea incorporat si functionalitatea Wi-Fi reduc si mai mult TCO eliminand necesitatea unui router la conectarea produselor si permit o conectivitate lina in cazul in care afisajul este expus la caldura sau apa.

  Rezistenta IK10 robusta

  Sticla Magic temperata, certificata IK10 * (5 mm.) Ofera afisajelor din seria OHF cu protectie avansata durabila impotriva unei game de factori externi si de mediu. In cazul in care geamul protector se sparge, un spatiu plasat strategic intre Magic Glass si panoul LCD previne daune semnificative si permite repararea eficienta. * Evaluarea de rezistenta europeana IK utilizeaza o scara 0-10 (unde 10 indica cea mai mare protectie posibila) pentru a masura gradul de rezistenta impotriva impactului extern.

  Performanta eficienta din punct de vedere energetic

  Prin functionalitatea avansata de control termic si un design fara filtru, afisajele din seria OHF functioneaza la un consum redus de energie. Un schimbator de caldura integrat modifica resursele de semnalizare in functie de mediu si, in cele din urma, reduce costurile pentru operatori.

  Vizibilitate excelenta si captivanta

  • Vizibilitate ridicata Afisajele din seria OHF prezinta Magic Glass inovator, calitate a imaginii certificata TUV si un senzor de luminozitate automata pentru a imbunatati calitatea imaginii si a optimiza livrarea mesajelor pentru orice vizualizator. Atunci cand sunt combinate, aceste caracteristici produc o luminozitate ridicata de 2500 nit si un raport de contrast de 5000: 1 care amplifica orice tip de continut
  • Aceste afisaje puternice includ, de asemenea, tehnologie de polarizare circulara care elimina orbirea afisajului cauzata de ochelarii de soare polarizati. * Luminozitatea 2500nit si setarile raportului de contrast 5000: 1 sunt disponibile pentru toate modelele din seria OHF mai mari de 24 in.
  • Prevenirea reflexiei Dincolo de functionalitatea de baza pentru imbunatatirea imaginii, Magic Glass din seria OHF minimizeaza reflexia si permite o prezentare bogata si clara a imaginii chiar si atunci cand este expusa la lumina directa a soarelui. Alaturi de luminozitatea si raportul de contrast ridicat, reflectivitatea afisajelor din seria OHF asigura vizibilitate continua si integritate a continutului in orice cadru exterior.

  Operati in mod fiabil in practic orice mediu

  Fiecare afisaj din seria OHF este supus unor teste riguroase de aparare la intrare IP56 pentru a asigura rezistenta la praf, caldura, umiditate si alte variabile de mediu care pot impiedica functionarea. Aceasta include un sistem integrat de auto-racire care mentine afisajele din seria OHF functionand la temperaturi cuprinse intre -30 ℃ (-22 ℉) si 50 ℃ (122 ℉). La randul lor, operatorii se pot simti increzatori in capacitatea ecranelor de a efectua 24/7 si fara a necesita sisteme de racire externe costisitoare sau masuri de securitate.

  Crearea si gestionarea continutului robust

  MagicInfo Player S4 de la Samsung echipeaza utilizatorii din seria OHF cu un nou motor grafic care sporeste performanta generala a afisajului, asigurand in acelasi timp o tranzitie de continut perfecta. Platforma functioneaza, de asemenea, ca o solutie avansata de gestionare a continutului, care permite crearea, programarea si implementarea continutului mai convenabile. MagicInfo Player S4 este suficient de robust pentru a ajuta organizatiile mari sa monitorizeze si sa gestioneze mai multe afisaje din seria OHF printr-un singur server centralizat.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 24 luni
  Include taxa verde: 14,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor