Display profesional SAMSUNG LH46UDEHLBB, 46", Full HD, 75 Hz, negru

Cod produs: MONLH46UDEHLBB
 
12.064,90 lei
Include taxa verde: 5,00 lei.
precomanda
exclusiv online
Garantie comerciala: 36 luni

Servicii

Adauga extra garantie

 • Descriere

  Obtineti imagini de calitate maxima folosind calibrarea avansata din fabrica

  Orice problema legata de luminozitatea si precizia culorii sistemului video wall intre afisaje poate avea un impact negativ asupra experientei de vizualizare. Pentru a elimina aceste tipuri de diferente in redarea culorii si pentru a mentine o prezentare complet aliniata, continua si captivanta, sistemele video wall din seria UDE de la Samsung beneficiaza de reglare complexa din fabrica, hardware inovator si instrumente exceptionale de calibrare pentru utilizator. Procesul de calibrare din fabrica al firmei Samsung, format din mai multi pasi, regleaza ecranele sistemului video wall la cea mai mare luminozitate si culoare uniforma de redare, pentru fiecare ecran, intr-un mod iesit din comun. Pe langa calibrarea riguroasa din fabrica, utilizatorii pot gestiona comod luminozitatea si uniformitatea culorii, cu Samsung Color Expert, un software puternic si gratuit. 

  Captivati publicul printr-o rama ingusta si un design optimizat al panoului

  Calitatea imbunatatita a panoului sistemului video wall UDE-A de la Samsung promoveaza mesajele si continutul vizual prin intermediul unei imagini perfecte si al unei claritati superioare. Fiind caracterizat de un format extrem de ingust al designului, cu rama langa rama de 3,5 mm (rama de 2,3 mm in partea din stanga si de sus si rama de 1,2 mm in partea din dreapta si de jos), care este cea mai ingusta rama din industria sistemelor video wall, afisajul creeaza o experienta de vizualizare efectiv neintrerupta, pentru ca publicul sa ramana concentrat pe continut si nu pe afisaj in sine. Pentru a oferi o claritate continua a afisajului si transmiterea neintrerupta a mesajelor in mediul de operare, panourile pentru sistemul video wall UDE-A de la Samsung trec printr-un proces de testare riguroasa a performantei. Fiecare afisaj dispune de un panou consolidat, care respinge caldura, intemperiile si alte conditii solicitante. Ca rezultat, panoul superior Samsung previne intunecarea ecranului, pierderea luminozitatii sau orice deteriorare a calitatii imaginii. 

  Obtineti o calitate UHD a imaginii fara dispozitive suplimentare, prin intermediul tehnologiei lider in industrie

  Cu o crestere a dimensiunii ecranului, rezolutia continutului devine si mai importanta in livrarea continutului plin de impact. Fiind primele sisteme video wall din industrie care dispun de porturi integrate DisplayPort (DP) 1.2 si HDMI, modelele din seria UDE de la Samsung, UDE-A, pot afisa un continut Ultra-High Definition (UHD) pe toate configuratiile de video wall, la dimensiuni de pana la 5 x 5, fara achizitionarea unor dispozitive suplimentare scumpe. In comparatie cu sistemele video wall conventionale, care necesita, de obicei, echipamente suplimentare si care au o configuratie de numai 2 x 2, prezentarea UHD a seriei UDE reprezinta o imbunatatire in claritate. Acceptand legarea in serie pentru protectia continutului pe banda larga (HDCP - High-Bandwidth Content Protection), sistemele video wall din seria UDE pot afisa si continut UHD, precum emisiuni TV in direct sau discuri Blu-Ray, fara a avea nevoie de echipament suplimentar si minimalizand costul implementarii mai multor ecrane ca parte a semnalizarilor promotionale pe scara larga sau a prezentarilor informationale.

  Lizibilitate si durabilitate de inalta performanta a ecranelor, pentru mediul dvs. de business

  Sistemele video wall din seria UDE-A de la Samsung ofera continuu o experienta captivanta a vizualizarii, cu o lizibilitate si durabilitate de inalta performanta. Proiectate pentru functionare continua, fara intrerupere, in medii dificile, sistemele video wall din seria UDE-A functioneaza la viteza afacerii dvs., fara a pierde din performanta sau din calitatea afisajului. Afisajele ofera o luminozitate de 700 nit pentru a transmite imagini vii, extrem de lizibile, precum si mesaje vizuale, in diverse conditii de iluminat. Combinatia acestor beneficii incorporate ale designului fac ca video wallurile din seria UDE-A sa fie ideale pentru livrarea de continut si informatii in mediile de utilizare care necesita o claritate imbunatatita, cum ar fi statiile mijloacelor de transport, malluri, holuri din cladirile de birouri si centre de control. 

  Un suport de perete suplu si usor de configurat, adaptabil la nevoile dvs. de afaceri

  Sistemele video wall versatile din seria UDE de la Samsung sunt livrate echipate cu o gama larga de caracteristici simple, pentru a asigura o montare fara probleme, adaptata nevoilor operationale specifice. Ecranele includ un sistem de montare pe perete ingust, adanc de 39 mm, pentru instalare si calibrare simpla, astfel incat fiecare ecran sa ramana la loc fara a distrage atentia privitorilor. Deoarece sistemul de montare pe perete corespunde dimensiunilor sistemului video wall, utilizatorii pot instala intai sistemul de montare si apoi pot sa-l fixeze la video wall. Acest design simplu inlatura nevoia de a masura sistemul de montare pe perete si de a calcula spatiul pentru dimensiunea potrivita, care poate fi experimentata in cazul sistemelor de montare pe perete standard. Odata instalat, sistemul de montare ofera posibilitatea de reglare pe trei axe, inclusiv pe axa x (sus si jos, cu ajutorul suruburilor de rotatie), pe axa y (stanga si dreapta, prin deplasare pe sina) si pe axa z (cu ajutorul capacitatii de impingere si tragere), pentru alinierea fara efort a ecranelor individuale, in scopul de a forma o prezentare continua, fara goluri. Aceasta uniformitate dimensionala si posibilitate de ajustare simpla inlatura si nevoia de a demonta intregul sistem video wall daca o anumita sectiune necesita ajustari.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal