Display profesional SAMSUNG LH85OHFPLBC, 85", Ultra HD 4K, 60 Hz, negru

Cod produs: MONLH85OHFPLBC
 
120.835,90 lei
Include taxa verde: 14,00 lei.
precomanda
exclusiv online
Garantie comerciala: 36 luni

Servicii

Adauga extra garantie
 • Descriere

  Afisaj in aer liber cu instalare si intretinere usoara si o gama completa de elemente pre-asamblate

  Seria OHF este convenabila si usor de instalat. In plus, a fost proiectat cu o solutie completa si eleganta, care asigura protectie impotriva patrunderii lichidelor. Seria OHF ofera, de asemenea, o tehnologie anti-reflexie, o cutie de alimentare integrata, o protectie impotriva vandalismului si un sistem de racire foarte eficient. In plus, cutia de alimentare asigura faptul ca toate componentele importante pentru utilizare sunt reduse la elementele esentiale, astfel incat se poate obtine o adancime foarte mica de numai 85 mm. 

  Certificarea IK10 pentru o protectie durabila

  Sticla Magic din sticla avansata si cu grosimea de 5 mm asigura o protectie suplimentara. Geamul este certificat IK-10 (European Shock Strength), care are nivelul maxim de rezistenta si robustete al acestei certificari internationale. In plus, un decalaj intre geamul Magic si panoul LCD impiedica panoul sa se rupa daca sticla de protectie este rupta. 

  Ratingul IK indica nivelul de rezistenta la forta exterioara pe o scara de la 0 la 10, cu 10 indicand cel mai inalt nivel de protectie.

  Un sistem de auto-racire care nu are nevoie de filtru si nici de intretinere

  Seria Samsung OHF are un sistem modern de racire cu schimbator de caldura, care este sustinut de o functie avansata de control termic. Datorita solutiei fara filtre, aceasta creste eficienta generala in ceea ce priveste administrarea si costurile.

  Captivati publicul cu vizibilitate exceptionala

  Seria OHF prezinta o caracteristica inovatoare Magic Glass, o calitate a imaginii certificata TUV si un senzor automat care regleaza luminozitatea la orice conditie si ofera conditii optime de vizionare. In plus, afisajele puternice au tehnologia de polarizare circulara, prin care telespectatorul poate vedea clar, chiar si cu ochelari de soare polarizati. Seria OHF capteaza spectatorii cu o luminozitate de 2500 nit si un raport de contrast de 5000: 1 pentru toate dimensiunile de peste 24 de inci.

  Functionare fiabila in aproape orice mediu

  Seria OHF asigura un nivel ridicat de protectie cu certificare IP56 care protejeaza impotriva patrunderii lichidelor si a altor substante. Aceasta serie a fost proiectata sa reziste la temperaturi de -30 ° C si + 50 ° C. Motivul rezistentei este sistemul de auto-racire, care permite o functionare 24/7 si nu necesita alte sisteme de ventilatie.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal