Display profesional SAMSUNG QMR-A LH50QMRABGCXEN, 50'',UHD 4K, 60Hz, Wi-Fi, negru

Cod produs: MONLH50QMRABGCX
4.299,90 lei
Include taxa verde: 6,00 lei.
precomanda
exclusiv online
Garantie comerciala: 36 luni

Servicii

Adauga extra garantie
 • Descriere

  Este timpul sa va mariti display-ul

  Noile ecrane din seria QMR de la Samsung ofera cea mai buna rezolutie UHD din clasa, precum si upscaling UHD inteligent si culori bogate impecabile cu Dynamic Crystal Color, toate intr-un design subtire.

  Calitate incredibila a imaginii 4K

  Noua serie QBR de la Samsung ofera o rezolutie 4K de ultra-inalta definitie, creand imagini realiste cu o calitate a imaginii mai clara decat oricand.

  Procesor Crystal 4K

  Tehnologia inteligenta de upscaling UHD, posibila de procesorul Crystal 4K de la Samsung, permite ca continutul dezvoltat la o rezolutie mai mica sa fie ridicat la calitatea UHD. De asemenea, efectueaza restaurarea marginilor si reducerea zgomotului pentru a optimiza textul si imaginile de pe ecran.

  Gestionare curata a cablurilor

  Cu noua functie de ghidare a cablurilor de la QBR, comerciantii cu amanuntul pot sa ascunda cablurile dezordonate din vedere. Acest lucru permite clientilor o experienta de cumparaturi curata si atractiva din punct de vedere vizual, chiar si atunci cand partea din spate a afisajului este vizibila.

  Solutie puternica, all-in-one

  SSSP este o solutie all-in-one care simplifica instalarea si intretinerea. Cu Tizen 4.0, companiile se pot bucura de dezvoltare usoara, de capabilitati consolidate cu mai multe formate si standarde web si de protectie securizata.

  Design subtire si simetric

  Seria QBR are un design simetric complet nou, care simplifica montarea pe perete si asigura o instalare perfecta. Spatele plat si adancimea subtire vor asigura un afisaj care va rezista testului timpului.

  WiFi si Bluetooth incorporate

  WiFi si Bluetooth incorporat permit servicii mai personalizate si interactive, precum si simplificarea modului in care companiile prezinta continutul. Fie ca este vorba de a simplifica conectarea in retea sau de a permite tehnologia balizelor interactive in magazin, afisajele din seria QBR ajuta companiile sa treaca in viitorul comertului cu amanuntul.

  Samsung Workspace securizat de Knox

  Cu securitatea oferita de Knox, ecranele dispun de Samsung Workspace, care accepta accesul la serviciul cloud wireless si controlul unui computer fara a necesita o conexiune fizica. Samsung Workspace simplifica spatiile de intalnire, imbunatatind in acelasi timp securitatea.

  Certificat standard industrial

  Seria QBR garanteaza functionalitate fiabila si este sustenabila din punct de vedere ecologic. Compatibilitate electromagnetica (EMC) clasa B, respectand standarde stricte de siguranta si fiabilitate pentru functionare, afisajele sunt, de asemenea, inregistrate de EPEAT, eticheta ecologica globala pentru IT.

  ECM Class B

  EPEAT registered

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal