Cod produs: JOCXONEDMCU

DmC Devil May Cry: Definitive Edition Xbox One

 
Reducere
50%
39,95lei
79,90
In anumite magazine
 • Dezvoltat de Ninja Theory, DmC Devil May Cry: Definitive Edition include jocul original de actiune, tot continutul suplimentar lansat pana in prezent, inclusiv campania "Vergil’s Downfall", dar si moduri si caracteristici de gameplay noi, fiind astfel o oferta de nerefuzat pentru fanii Devil May Cry.


  In DmC Devil May Cry: Definitive Edition, jucatorii vor putea intra in pielea fratelui geaman al lui Dante si vor putea juca in modul Vergil’s Bloody Palace. Pentru un grad sporit de provocare jucatorii vor putea incerca si modurile Gods Must Die si Must Style, dar si Hardcore, conceput pentru a oferi o experienta specifica seriei Devil May Cry. Jucatorii vor primi acces la costume noi pentru Dante si Vergil, inspirate din schitele clasice Devil May Cry.


  DmC Devil May Cry: Definitive Edition va rula in rezolutia 1080p cu 60 cadre pe secunda. Printre imbunatatirile aduse jocului DmC Devil May Cry, la solicitarea fanilor, se numara si modul Turbo care le permite jucatorului sa creasca viteza jocului pentru a avea parte de lupte mai rapide si mai intense. Vor fi incluse si clasamente si trofee noi, dar si caracteristici sociale.

   

   

  DmC - Devil May Cry a fost lansat prima oara pentru platformele PS3, PC si Xbox 360 la inceputul anului 2013 si il are ca protagonist pe Dante, un tanar care nu are respect pentru autoritati si nici pentru societate. Dante stie ca nu este om, dar nu este nici ca demonii care l-au chinuit toata viata. Prins intre cele doua lumi, se simte ca un proscris.


 • Caseta tehnica

  TitluDmC Devil May Cry: Definitive Edition Xbox One
  GenShooter
  Optiune de jocMultiplayer, Single-player
  Cerinte multiplayerAbonament Xbox Live
  PlatformaXbox One
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Recomandare varsta (PEGI)18+
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare10.03.2015
  ProducatorCapcom
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.