Docking station cu boxa si microfon DELL MH3021P, USB-C, 90W, gri

Cod produs: ACC470AELP
 
679,92 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 12 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna

Resigilate

Garantia produsului nou
Retur gratuit in 14 zile
Produsul a fost testat in conditii normale
functionare perfecta!
 • Ambalaj original deteriorat.
  Zgarieturi minore pe carcasa/rama.
  Pot exista si alte particularitati, confirmam telefonic.
  Disponibil in
  Depozit Chiajna
  Str Adriana nr 3, sat dragomiresti Deal, comuna dragomiresti vale
  Ilfov
  679,92
  543,94 lei
 • Descriere

  Docking station cu boxa si microfon DELL MH3021P, USB-C, 90W, gri

  Integrare ca niciodata

  Ramaneti productiv acasa sau la birou cu primul adaptor multi-port din lume cu difuzor integrat (bazat pe analiza Dell in martie 2020).

  Numeroasele sale porturi ofera o varietate de optiuni de conectivitate, in timp ce difuzorul sau incorporat ofera o mare comoditate de conferinta. Acum va puteti incarca laptopul in timp ce sunteti conectat la un afisaj si la tastatura si mouse, plus puteti participa la un apel conferinta - toate in acelasi timp.

  Compact si portabil: elegant si mic, designul sau compact ocupa putin spatiu, astfel incat sa puteti introduce cu usurinta adaptorul multiport in geanta si sa il duceti oriunde.

  Gestionarea eficienta a cablurilor: pur si simplu infasurati cablul in jurul bazei cand ati terminat - ce ar putea fi mai usor? Acest lucru previne incurcaturile si asigura ca ramane ingrijit in geanta.

  Instalare rapida: Configurarea este rapida si usoara - conectati-va instantaneu fara a fi nevoie sa descarcati niciun software pentru o solutie gata de utilizare. 

  Conectati-va extensiv. Incarcati comod.

  Faceti mai multe lucruri cu acest adaptor multiport. Conectati-va la un afisaj, transferati date si alimentati computerul simultan in timp ce sunteti in apel.

  Performanta fara compromis a ecranului: acceptand cele mai noi standarde din industrie, acest adaptor Dell multiport va permite sa va bucurati de imagini clare la rezolutie de pana la 4K la 60Hz i cand va conectati afisajul extern prin portul HDMI 2.0 i sau portul USB-C (1). Este ideal pentru partajarea prezentarilor si videoclipurilor! De asemenea, puteti profita de compatibilitatea HDR pentru imagini vii si imagini realiste.

  Transfer de fisiere foarte rapid (2) : Lucrati mai rapid si mai inteligent. Vitezele de pana la 10 Gbps va permit sa transferati fisiere media mari in cateva secunde prin porturile USB-C si USB-A.

  Incarcati computerul (3) : Cu o livrare de energie de pana la 90 W, puteti incarca cu usurinta o varietate de computere - conectati pur si simplu adaptorul de alimentare USB-C sau afisati-l la portul USB-C de pe difuzorul adaptorului.

  Solutia dvs. de conferinta de zi cu zi

  Bucurati-va de o experienta de conferinta fara probleme cu difuzorul incorporat care va pregateste pentru apeluri zilnice si check-in-uri.

  Microfon omnidirectional: microfonul integrat preia sunetul din jurul mesei, astfel incat fiecare voce sa fie auzita.

  Comenzi intuitive ale apelurilor: butoanele difuzorului faciliteaza pornirea apelurilor, inchiderea si dezactivarea / dezactivarea sunetului si reglarea volumului. Indicatorii LED ofera indrumari vizuale clare.

  Anulare ecou si reducere a zgomotului: Bucurati-va de apeluri cristaline de fiecare data. Designul inteligent reduce zgomotul si ecoul de fundal nedorit.

  Compatibil cu platforma UC: optimizat pentru platforme UC de top precum Zoom si Teams, acest adaptor va permite sa participati la apeluri de conferinta prin intermediul platformelor dvs. preferate.

  Caracteristici si porturi

  1. Difuzor | 2. Buton raspuns | 3. Reducerea volumului | 4. Mute / Unmute | 5. Cresterea volumului | 6. Termina / Respinge apel | 7. Indicatoare LED | 8. Conector USB-C | 9. Cablu USB-C | 10. USB-A 3.1 (10Gbps) | 11. Microfon | 12. Port HDMI 2.0 (4K) | 13. Port USB-C (afisaj, date si livrare de energie) | 14. Microfon

  1. Este acceptata o singura iesire video odata. Daca HDMI si USB-C sunt conectate in acelasi timp, HDMI va avea prioritate

  2. Cand difuzorul adaptor alimenteaza laptopul:

  (a) si este conectat la portul USB-C / Thunderbolt al laptopului (3A / 5V) - 2 USB-A in aval si 1 port USB-C accepta dispozitivele selectate

  (b) si este conectat la portul USB-C / Thunderbolt al laptopului (1,5A / 5V) - 2 porturi USB-A in aval si 1 USB-C pot suporta dispozitive cu consum redus de energie, cum ar fi mouse-ul, tastatura, dongle Bluetooth / RF, unitati de selectare selectate

  SAU

  Cand difuzorul adaptor este conectat la adaptorul de alimentare USB-C sau la afisajul USB-C: iar cablul sau USB-C este conectat la portul USB-C / Thunderbolt al laptopului - 2 porturi USB-A din aval accepta dispozitivele selectate

  3. Pana la 90W pot fi folositi pentru incarcarea laptopului USB-C. Puterea reala furnizata depinde de politica de alimentare a sursei de energie / platforma

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal